Σύνθετο Κροατία U21 – Ρουμανία U21: πιθανές ομάδες [27/06]

Αυτή είναι η τελευταία αναμέτρηση στον Β’ όμιλο του Euro U21. Η Κροατία U21 θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία U21. Για να μάθουμε τι θα συμβεί σε αυτό το ματς, αξίζει να γνωρίζουμε εκ των προτέρων την αρχική 11άδα. Μάθετε σε αυτά Κροατία U21 – Ρουμανία U21.

Κροατία U21 – Ρουμανία U21: Προγνωστικό αγώνα

Το γήπεδο Steaua είναι ο τόπος διεξαγωγής αυτού του αγώνα. Οι παίκτες αναμένονται στον αγωνιστικό χώρο στις 20H45 (ώρα Γαλλίας). Ο αγώνας αυτός θα είναι καθοριστικός, ειδικά καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν για την παραμονή τους στη διοργάνωση. Η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει ακόμα ελπίδες.

Το Η Κροατία U21 είναι στο 3e θέση. Έχασε τους δύο πρώτους αγώνες της από την Ουκρανία και από την Ισπανία U21. Η Ρουμανία U21 βρίσκεται στην ίδια κατάσταση. Έχασαν επίσης από την από τους νεαρούς Ουκρανούς και την Ισπανία. Είναι η τελευταία ομάδα στον όμιλο Β. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι καμία από αυτές τις δύο ομάδες (Κροατία U21 και Ρουμανία U21) δεν έχει σκοράρει ακόμη σε αυτή τη διοργάνωση. Κάθε μία από αυτές θα επιδιώξει να ξεμπλοκάρει το σκορ της αυτό το Σαββατοκύριακο. Τρίτη 27 Ιουνίου. Η Κροατία U21 θεωρείται φαβορί, αλλά οι αριθμοί δεν δείχνουν σίγουρη νίκη. Η Ρουμανία U21 έχει επίσης πιθανότητες νίκης.

Συγκρότηση της Ρουμανίας U21

Πιθανή σύνθεση Κροατία U21 – Ρουμανία U21

Δείτε την επίσημη σύνθεση παρακάτω

Κροατία U21

Κάτοχοι Kotarski – Sigur – Franjic – Perkovic – Krizmanic – Sego – Baturina – Bulat – Prsir – Frigan – Beljo

Απόντες λόγω τραυματισμού: Κανένας

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Ρουμανία U21

Κάτοχοι : Tarnovanu – Pantea – Racovitan – Dican – Ticu – Lixandru – Screciu – Isfan – Munteanu – Petrila – Markovic

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Τελευταία νέα και από τις δύο ομάδες

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το UEFA EURO U21 :