Σύνθετο Λευκορωσία – Κόσοβο: πιθανές ομάδες [19/06]

Όλα φαίνεται να έχουν τελειώσει στον όμιλο Ι, αλλά τα έθνη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την τιμή. Αυτό ισχύει για τη Λευκορωσία και το Κόσοβο, οι οποίες θα δώσουν μια ανελέητη μάχη. Εδώ είναι το Λευκορωσία εναντίον Κοσσυφοπεδίου σύνθετο Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα των παικτών.

Λευκορωσία – Κοσσυφοπέδιο: Προεπισκόπηση αγώνα

The Στάδιο Ferenc-Szusza θα φιλοξενήσει αυτόν τον αγώνα του ομίλου J. Ο αγώνας θα προσμετρηθεί στο 3e ημέρα καταλληλότητας για Euro 2024. Η έναρξη της εκδήλωσης θα δοθεί στις 19 Ιουνίου στις 8.45μμ (ώρα Γαλλίας). Στον όμιλο J, δεν υπάρχει πραγματική αγωνία. Το Ελβετία και η Ρουμανία είναι αντίστοιχα 1er και 2e με 6 πόντους από δύο παιχνίδια. Η γηπεδούχος ομάδα (Λευκορωσία) είναι τελευταία, αποτέλεσμα δύο συνεχόμενων ηττών. Οι αντίπαλοί τους, το Κοσσυφοπέδιο, εξακολουθούν να ελπίζουν. Είναι 3e με δύο τελείες από δύο κληρώσεις. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται μια νίκη απέναντι στη Λευκορωσία και ένα στραβοπάτημα της Ρουμανίας για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους ζωντανές σε αυτή την προκριματική φάση. Ως εκ τούτου, είναι το φαβορί σε αυτόν τον αγώνα.

Ωστόσο, το Κόσοβο θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν έχει συναντήσει ποτέ στο παρελθόν. Μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεως απέναντι σε ένα έθνος που δεν έχει τίποτα να χάσει σε αυτή τη διοργάνωση.

Λευκορωσία - Κόσοβο

Πιθανή σύνθεση Λευκορωσία – Κόσοβο

Μην περιμένετε άλλο για να μάθετε την ενδεκάδα του αγώνα Λευκορωσία – Κόσοβο

Λευκορωσία

Πλήρη μέλη : Plotnikov – Bykov – Volkov – Khadarkevich – Malkevich – Kovalev – Selyava – Yablonskiy – Ebong – Bakhar – Khvashchinskiy

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Κοσσυφοπέδιο

Κάτοχοι Muric – Hadergjonaj – Rrahmani – Kryeziu – Paqarada – Celina – Fazliji – Berisha – Rashica – Muriqi – Zeneli

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας