Σύνθετο Μολδαβία – Πολωνία: πιθανές ομάδες [20/06]

Για να πάρετε μια γεύση από τον αγώνα, είναι καλύτερο να γνωρίζετε εκ των προτέρων ποιοι θα είναι οι βασικοί παίκτες. Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε το Μολδαβία – Πολωνία σύνθετη αναμέτρηση. Ο πλήρης κατάλογος των παικτών και των απουσιών μπορεί να βρεθεί εδώ.

Μολδαβία – Πολωνία: Προγνωστικό αγώνα

The Στάδιο Zimbru θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Μολδαβίας και της Πολωνία. Αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου στις 20:45 (ώρα Γαλλίας) και θα μετρήσει για έναν ακόμη προκριματικό γύρο του Euro 2024 στον όμιλο Ε. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και οι συμπαίκτες του θα επιδιώξουν μια νίκη για να σιγουρευτούν σε αυτή τη διοργάνωση. Οι Πολωνοί έχουν 3 βαθμούς σε δύο παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι έχουν κερδίσει το ένα και έχουν χάσει το άλλο. Με νίκη επί της Μολδαβίας, οι Πολωνοί μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον επόμενο γύρο. τη θέση τους ως δευτεραθλητές βασιζόμενοι σε ένα στραβοπάτημα της Αλβανίας, η οποία είναι ακριβώς πίσω τους.

Η Μολδαβία δεν έχει κερδίσει ακόμα στον όμιλο Ε. Σε 3 αγώνες, έχει φέρει 2 ισοπαλίες και έχει χάσει έναν. Επομένως, έχουν 2 βαθμούς και όλα φαίνεται να έχουν τελειώσει γι’ αυτούς. Οι Πολωνοί είναι το ξεκάθαρο φαβορί για αυτό το παιχνίδι. Ειδικά καθώς η ιστορία των μεταξύ τους συναντήσεων αποκαλύπτει ότι η Πολωνία έχει κερδίσει τα 4/5 των τελευταίων αναμετρήσεων.

Μολδαβία Πολωνία

Πιθανές ενδεκάδες Μολδαβία – Πολωνία

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ανακαλύψτε τις ενδεκάδες των δύο αυτών ευρωπαϊκών εθνών.

Μολδαβία

Κάτοχοι Railean – Craciun – Mudrac – Posmac – Revenco – Baboglo – Reabciuk – Motpan – Rata – Nicolaescu – Damascan

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Πολωνία

Πλήρη μέλη : Szczesny – Kedziora – Bednarek – Kiwior – Bereszynski – Blaszczykowski – Szymanski – Zielinski – Kaminski – Sebastian Szymanski – Lewandowski

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής: Κανένας

Τελευταία νέα και από τις δύο ομάδες

Μην χάσετε κανένα νέο για το Euro 2024: