Μπέιζμπολ: Ο Seiya Suzuki πετυχαίνει το 12ο home run στη νίκη των Cubs

Ο outfielder των Chicago Cubs, Seiya Suzuki, πέτυχε το 12ο home run του στη σεζόν, ένα solo shot στο πέμπτο inning, στη νίκη με 4-3 επί των Kansas City Royals την Κυριακή.

Ο Σουζούκι πέτυχε ένα home run στο αριστερό μέρος σε μια σκούπα 2-1 του starter των Royals, Τζόρνταν Λάιλς, για να διευρύνει το προβάδισμα των Καμπς σε 3-1 στο Wrigley Field. Έκανε 1 προς 3 με ένα RBI στο παιχνίδι.

Ο Seiya Suzuki των Chicago Cubs αντιδρά μετά το home run του στο πέμπτο inning εναντίον του Jordan Lyles των Kansas City Royals στο Wrigley Field στις 20 Αυγούστου 2023 στο Σικάγο, Ιλινόις. (Getty/ WeLoveSports)

Οι δεύτεροι Καμπς βρίσκονται τρία παιχνίδια πίσω από τους πρωτοπόρους του NL Central, Μιλγουόκι Μπρούερς.

“Θέλω να συνεισφέρω στις νίκες της ομάδας”, δήλωσε ο Σουζούκι. “Είδα το slider του στο πρώτο μου at-bat και ήξερα ότι θα ήταν μια δύσκολη βολή για να χτυπήσω όταν το εντόπιζε καλά. Μια καλή ρίψη ήρθε όταν την έψαξα.

Μεταξύ άλλων Ιαπώνων παικτών, ο Μασατάκα Γιοσίντα δεν χτύπησε σε πέντε παιχνίδια, αλλά οι Μπόστον Ρεντ Σοξ ολοκλήρωσαν τη νίκη τριών αγώνων επί των Γιάνκις της Νέας Υόρκης με 6-5 στο Yankee Stadium.

Ο δύο φορές πρωταθλητής της Ιαπωνίας στο πρωτάθλημα του Ειρηνικού έβγαλε τρία άουτ σε ένα παιχνίδι για τρίτη φορά φέτος.