Ο Ζβέρεφ μέχρι τους τελευταίους τέσσερις στο Μαϊάμι, ο Ριμπακίνα φτάνει ήδη στον τέταρτο τελικό της χρονιάς

WeLoveSports.gr

Ο Alexander Zverev έφτασε στα τέσσερα τελευταία του τουρνουά masters στο Μαϊάμι για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ο ηττημένος φιναλίστ του 2018 ήταν πολύ δυνατός για τον Fabian Maroszan στους προημιτελικούς: 6-3, 7-5. Στον τελικό των γυναικών έφτασε η Jelena Rybakina.

Ο 27χρονος Γερμανός Ζβέρεφ, το νούμερο πέντε του κόσμου, δεν είχε να φοβηθεί τίποτα από τον 24χρονο Μαροσάν. Ο Ούγγρος νούμερο 57 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP νίκησε προηγουμένως τους αριθμούς 7 (Holger Rune) και 10 (Alex De Minaur) στο Μαϊάμι, αλλά υστερούσε στους μεγάλους βαθμούς απέναντι στον Zverev.

Για παράδειγμα, ο Maroszan χτύπησε ένα διπλό σφάλμα στο σημείο ρύθμισης. Στο δεύτερο σετ, ο Ζβέρεφ τσακώθηκε με τον διαιτητή, ο οποίος θεώρησε ότι ο Γερμανός περίμενε πολύ πριν σερβίρει. Ο Ζβέρεφ δεν ήταν εκτός θέσης και επίσης χτύπησε αμέσως στο πρώτο του ματς.

Ο Ζβέρεφ συναντά τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ Κάρλος Αλκαράζ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στα ημιτελικά. Η άλλη μάχη του ημιτελικού είναι μεταξύ του Daniil Medvedev και του Jannik Sinner.

Η Rybakina κερδίζει την Azarenka

Η Jelena Rybakina, η νούμερο τέσσερα στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν πολύ δυνατή για τη Viktoria Azarenka, την 27η λίστα της WTA, με 6-4, 0-6, 7-6 (2) στους ημιτελικούς του γυναικείου τουρνουά.

Ο Καζακστάν Ριμπακίνα κέρδισε το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο ήταν τελείως νικηφόρος. Η Λευκορωσίδα Αζαρένκα έχασε μόνο δύο πόντους στο δικό της σερβίς.

Στο συναρπαστικό τρίτο σετ, η Rybakina δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με 5-4, αλλά χτύπησε στο τάι μπρέικ.

Η Rybakina θα είναι στον τέταρτο τελικό της χρονιάς το Σάββατο. Κέρδισε το Μπρίσμπεϊν και το Άμπου Ντάμπι και έχασε την τελική μάχη στη Ντόχα. Πέρυσι έχασε στον τελικό στο Μαϊάμι από την Petra Kvitová.

Στον τελικό θα συναντήσει τη νικήτρια του αγώνα μεταξύ της Ekaterina Aleksandrova και της Danielle Collins.