Ο Μεντβέντεφ παίρνει ένα δύσκολο εμπόδιο στο Wimbledon, ο Kvitová εκδικείται

Ο Daniil Medvedev προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon σε βάρος του Adrian Mannarino. Ο τρίτος Ρώσος νίκησε τον Γάλλο νούμερο 35 στον κόσμο -σε έναν αγώνα που μοιράστηκε σε δύο μέρες λόγω σκοταδιού- με 6-3, 6-3, 7-6 (5).

Ο Mannarino είχε κερδίσει δύο από τους τρεις αγώνες του στο χορτάρι, συμπεριλαμβανομένου αυτού στο Rosmalen τον Ιούνιο. Ο Μεντβέντεφ λοιπόν ειδοποιήθηκε και έπαιξε άριστα, αν και δεν κατάφερε να συνεχίσει στο 4-2 στο τρίτο σετ.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με 4-4 την Παρασκευή. Ο Μεντβέντεφ ήταν πιο σε εγρήγορση αυτή τη φορά και μετά από μια ευκαιρία στο μπρέικ στον ενδέκατο αγώνα, τελείωσε τη δουλειά στο δεύτερο ματς του στο τάι μπρέικ.

Ο Κβίτοβα εκδικείται

Στις γυναίκες, η νούμερο εννέα στον κόσμο, η Petra Kvitová, προκρίθηκε στον τρίτο γύρο χωρίς προβλήματα. Ο δύο φορές νικητής (2011 και 2014) νίκησε τη Λευκορωσίδα Alyaksandra Sasnovich: 6-2, 6-2.

Η Τσέχα, που κέρδισε το τουρνουά στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα χωρίς να χάσει σετ, δεν έφτασε ποτέ πιο μακριά από τον τρίτο γύρο μετά τον τελευταίο της τίτλο στο Λονδίνο. Ο Sasnovich ήταν υπεύθυνος για αυτό πριν από πέντε χρόνια και έτσι ο Kvitová είχε ακόμα κάτι να επανορθώσει. Και το πέτυχε με τα καλύτερα.