Τένις: Watanuki προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Wimbledon

Ο Ιάπωνας Yosuke Watanuki κέρδισε τον πρώτο αγώνα της καριέρας του στο Wimbledon Tennis Championships την Πέμπτη, επιστρέφοντας από δύο σετ πίσω και εξασφαλίζοντας μια θέση στο 2ο γύρο του απλού ανδρών.

Ο Γιαπωνέζος Yosuke Watanuki παίζει τον αγώνα του στον πρώτο γύρο του απλού ανδρών εναντίον του Ελβετού Marc-Andrea Huesler στο τουρνουά τένις του Wimbledon στο Λονδίνο στις 6 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Watanuki, ο οποίος έφτασε επίσης στον δεύτερο γύρο του φετινού Australian Open στο ντεμπούτο του στο Grand Slam, νίκησε τον Ελβετό Marc-Andrea Huesler με 6-7(5), 5-7, 7-6(5), 7-6(3), 6-3 σε έναν αγώνα διάρκειας 3 ωρών και 59 λεπτών που είχε διακοπεί την Τετάρτη λόγω σκότους.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα στο τέλος”, δήλωσε η 25χρονη Watanuki. “Είχα σκοπό να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να μην μετανιώσω για τίποτα.

Ο Ιάπωνας Yosuke Watanuki αντιδρά μετά τη νίκη του στον αγώνα του πρώτου γύρου του απλού ανδρών εναντίον του Ελβετού Marc-Andrea Huesler στο τουρνουά τένις του Wimbledon στο Λονδίνο, 6 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports