Ο τραυματισμός στον καρπό ενοχλεί τον Τζόκοβιτς: Σπάνια ήττα στην Αυστραλία

WeLoveSports.gr

Ο Τζόκοβιτς που τραυματίστηκε στον καρπό του χάνει από τον Ντε Μινάουρ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε μια σπάνια ήττα επί αυστραλιανού εδάφους μιάμιση εβδομάδα πριν την έναρξη του Australian Open. Το νούμερο 1 του κόσμου αντιμετώπισε άλλο ένα πρόβλημα στον καρπό κατά την ήττα με 6-4, 6-4 από τον Άλεξ Ντε Μινάουρ.

«Όσο περισσότερο παίζω, τόσο πιο πολύ πονώ», είπε ο Τζόκοβιτς στον φυσιοθεραπευτή καθώς φρόντιζε τον δεξιό του καρπό. Χθες στη δύσκολη νίκη του σε τρία σετ επί του Τσέχου Jiri Lehecka, ο Τζόκοβιτς έκανε και αρκετές θεραπείες τραυματισμών.

Ο Σέρβος δεν μπορούσε άλλο να κρατήσει τον De Minaur στο Περθ. Τα καθυστερημένα break και στα δύο σετ έκρινε το ματς. Ο Αυστραλός με τα δυνατά σερβίς (ο Ντε Μινάουρ έχασε μόνο έναν πόντο στο πρώτο του σερβίς) τελείωσε έτσι ένα σερί 43 νικών επί αυστραλιανού εδάφους για τον Τζόκοβιτς. Η σειρά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019.

Όχι σε μικτά διπλά

Εν μέρει λόγω της ήττας του δέκα φορές νικητή του Australian Open, η Σερβία αποκλείστηκε στα προημιτελικά του ATP United Cup. Η Αυστραλή Ajla Tomljanovic κέρδισε με 6-1, 6-1 τη Σέρβα Natalija Stevanovic.

Ο Τζόκοβιτς ήταν προγραμματισμένος να αγωνιστεί στο μικτό διπλό αργότερα μέσα στην ημέρα, αλλά αποχώρησε από αυτόν τον αγώνα.