Σπασμένος αστράγαλος για Murray? μπορεί να πει αντίο στο Wimbledon;

WeLoveSports.gr

Ο Άντι Μάρεϊ μένει ξανά εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πλέον προέκυψε ότι ο 36χρονος τενίστας υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο την περασμένη Κυριακή στον τρίτο γύρο του Miami Open.

«Όταν επιστρέψω, θα δω έναν ειδικό στον αστράγαλο για να καθορίσει τα επόμενα βήματά μου», έγραψε στο Instagram ο νικητής των τριών Grand Slam. «Προφανώς αυτό είναι δύσκολο να το αντέξω και θα μείνω έξω για πολύ καιρό».

Δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Μάρεϊ. Προηγουμένως άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανότατα στην τελευταία του χρονιά ως επαγγελματίας και ότι θέλει τουλάχιστον να συμμετάσχει στο Wimbledon (αρχές Ιουλίου) και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (τέλη Ιουλίου). Το ερώτημα τώρα είναι αν αυτό είναι εφικτό.

Ο Μάρεϊ κέρδισε το Γουίμπλεντον το 2013 και το 2016 και κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και του 2016.

Συνεχίστε να παίζετε με σπασμένο αστράγαλο

Ο Σκωτσέζος, που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς από το 2017 και τώρα κυκλοφορεί με μεταλλικό γοφό, έκανε λάθος στο Μαϊάμι όταν έφτασε στο 5-5 στο τρίτο σετ κόντρα στον Τσέχο Tomas Machac.

Ήταν αμέσως ξεκάθαρο ότι πονούσε πολύ, αλλά ο Μάρεϊ έπαιξε και έπεσε στο τάι μπρέικ.