Η Marina Bay Sands παίρνει το πράσινο φως για τον τέταρτο ξενοδοχειακό πύργο της

Η άδεια, που αναφέρεται στο URA στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο τέλος του έτους Δεκέμβριος 2023 τρίμηνο, επιτρέπει Marina Bay Sands (MBS) να προχωρήσει με το έργο επέκτασής του, το οποίο μείωσε σημαντικά το λειτουργικό κόστος. αυξάνει σημαντικά τη χωρητικότηταΤο έργο βρίσκεται δίπλα στους τρεις υφιστάμενους πύργους της MBS και αναμένεται να προσελκύσει νέους πελάτες, αυξάνοντας σημαντικά τα έσοδα. Το έργο βρίσκεται δίπλα στους τρεις υφιστάμενους πύργους της MBS και αναμένεται να προσελκύσει νέους πελάτες, αυξάνοντας σημαντικά τα έσοδα.

Ο φορέας εκμετάλλευσης έχει εκπληρώσει όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις

Το εγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει την κατασκευή ξενοδοχείου με 587 δωμάτιαπου καλύπτουν 153.100 τετραγωνικά μέτρα ξενοδοχειακών χώρων και επιπλέον 12.185 τετραγωνικά μέτρα που προορίζονται για εμπορικούς χώρους. Ο νέος πύργος θα καταλάβει ένα άδειο οικόπεδο δίπλα στους τρεις υπάρχοντες πύργους της MBS. Η MBS έχει δεν έχει παράσχει σταθερό χρονοδιάγραμμααλλά η κλίμακα του έργου σημαίνει ότι η ολοκλήρωσή του είναι πιθανό να παραταθεί πέραν του 2024.

Η απόκτηση της επίσημης κυβερνητικής έγκρισης σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στην ιστορία της Ευρώπης. κρίσιμο βήμα στα σχέδια επέκτασης του φορέα εκμετάλλευσης ολοκληρωμένου σταθμού. Η μητρική εταιρεία της MBS Las Vegas Sands (LVS) Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Patrick Dumont σημείωσε ότι η εταιρεία διατήρησε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση της Σιγκαπούρης για να διασφαλιστεί ότι το έργο του τέταρτου πύργου πληροί όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Υπάρχουν πολλά κινούμενα μέρη εδώ, πολλά πράγματα που πρέπει να ικανοποιήσουμε. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι αισθάνονται άνετα και ότι θα λάβουμε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις.

Patrick Dumont, Πρόεδρος και COO της Las Vegas Sands

Ενώ τα αρχικά σχέδια της MBS για το 2019 προέβλεπαν έναν τέταρτο ξενοδοχειακό πύργο χωρητικότητας περίπου 1.000 νέα δωμάτιαΟι πρόσφατες βελτιώσεις στους υπάρχοντες χώρους του ξενοδοχείου επικεντρώθηκαν στην εισαγωγή νέων σουιτών. Το ανακαίνιση των πύργων 1 και 2 αύξησε τον αριθμό των σουιτών από 137 σε 422δίνοντας στην εταιρεία μεγαλύτερη ευελιξία με το σχεδιασμό του Πύργου 4.

Ο Πύργος 4 θα ανεβάσει την εμπειρία των επισκεπτών σε νέα ύψη

Η Las Vegas Sands στοχεύει σε ετήσιο EBITDA πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια για την MBS μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του τέταρτου πύργου. Μετά τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το τέταρτο τρίμηνο και το οικονομικό έτος 23, από τα οποία προκύπτει ότι η MBS κατέγραψε ετήσιο EBITDA ύψους 1,86 δισ.με ρεκόρ 544 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του τριμήνου Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVS Robert Goldstein εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα συνεχιστεί η αύξηση των κερδών.

Η MBS ελπίζει επίσης ότι η σχεδιαζόμενη επέκταση θα ενισχύσει τη δημοτικότητα του συγκροτήματος και θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες. Η εταιρεία επεσήμανε ότι ο νέος πύργος θα περιέχει μια “ατραξιόν στον τελευταίο όροφο” που θα περιλαμβάνει ένα εξωτερική πισίνα και υπογραφή εστιατορίουΕγκαταστάσεις MICE που περιλαμβάνουν αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες εκδηλώσεων και εκθεσιακούς χώρους, καθώς και μια υπερσύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων. χώρος ψυχαγωγίας με χωρητικότητα τουλάχιστον 15.000 άτομα.

Η LVS πιστεύει ότι δυναμικό αύξησης των κερδών τα επόμενα χρόνια, αξιοποιώντας το εμβληματικό καθεστώς της Marina Bay Sands και τις εργασίες εκσυγχρονισμού που βρίσκονται σε εξέλιξη. Το θέρετρο έχει γίνει πυλώνας του τουριστικού τομέα της Σιγκαπούρης και θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει στήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. σημαντική επιτυχίαπου αναζωογονήθηκε με την προσθήκη του νέου πύργου και του υπερσύγχρονου εξοπλισμού του.