Αμβέρσα-Μπαρτσελόνα: Πιθανές ενδεκάδες (13/12) – Τσάμπιονς Λιγκ

Αμβέρσα-Μπαρτσελόνα προεπισκόπηση

Η Μπαρτσελόνα δεν διανύει και τις καλύτερες στιγμές της στο πρωτάθλημα. Με 10 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Αυτές οι επιδόσεις έχουν οδηγήσει σε κριτική για τον Xavi Hernandez, σε σημείο που γίνεται λόγος για πιθανή αντικατάστασή του.

Ωστόσο, με ρεκόρ 4-0-1, έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαν επίσης την πολυτέλεια να μην συμπεριλάβουν στην ενδεκάδα τους Ιλκάι Γκουντογκάν και Ρόναλντ Αραούχο.

Η Ρόγιαλ Αντβέρπ, εν τω μεταξύ, παραμένει στην κορυφή της Pro-League με μια απόδοση παρόμοια με αυτή της την προηγούμενη σεζόν. Με οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, είναι τέταρτη στη διοργάνωση. Είναι επίσης οι δεύτεροι σκόρερ της εγχώριας διοργάνωσης. Έχουν πετύχει συνολικά 34 γκολ.

Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά δεν αντικατοπτρίζουν την απόδοση της ομάδας στο Champions League. Η Αντβέρπ είναι ο χειρότερος σύλλογος στη διοργάνωση, με 5 αγώνες χωρίς συσσωρευμένους πόντους.

Οι Κούλες αναμένεται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι να να μην θέσουν σε κίνδυνο την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο και να σβήσουν την κακή γεύση που άφησε η πρόσφατη ήττα με 4-2 από τη Χιρόνα στο Καμπ Νου.

Το Blaugrana είναι φαβορί για να κερδίσουν στο Bosuil Stadion. Η διαφορά στην ιεραρχία και η συντριπτική νίκη με 5-0 στην Καταλονία συνηγορούν υπέρ αυτού του αποτελέσματος.

Αμβέρσα Μπάρτσα σύνθεσηAntwerp Barca compos

Πιθανή σύνθεση Αμβέρσα – Μπαρτσελόνα

Mark van Bommel θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-3.

Η 11άδα της Αμβέρσας θα αποτελείται από: Jean Butez, Ritchie De Laet, Toby Alderweireld, Soumaila Coulibaly, Owen Wijndal, Arthur Vermeeren, Mandela Keita, Michel Ange Balikwisha, Chidera Ejuke, Vincent Janssen και Gyrano Kerk.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Bjorn Engels, Jacob Ondrejka και Anthony Valencia.

Αναστολή: Jurgen Ekkelenkamp και Arbnor Muja.

Xavi θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-3.

Η XI της Μπαρτσελόνα θα είναι : Iñaki Peña, Sergi Roberto, Jules Koundé, Andreas Christensen, Alejandro Balde, Pedri, Oriol Romeu, Fermín López, Lamine Yamal, Robert Lewandowski και Ferran Torres.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Marc-André ter Stegen, Gavi, Marcos Alonso και Iñigo Martínez.

Απουσιάζει λόγω αναστολής: δεν υπάρχουν απουσίες λόγω αναστολής.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League :