Ερυθρός Αστέρας-Μάντσεστερ Σίτι: Πιθανές ενδεκάδες (13/12) – Champions League

Ερυθρός Αστέρας – Μάντσεστερ Σίτι: Προεπισκόπηση αγώνα

The Citizens είναι αποφασισμένοι να προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς ήττα. Ένα θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους θα αήττητοι στη φάση των ομίλων σε αυτόν τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Σίτι.

Ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της Μλάντοστ Λουκάνι, ενώ αντιμετώπισε τη Ραντνίτσκι Νις στους “16” του Κυπέλλου Σερβίας, την οποία κέρδισε με 5-0. Στο σερβικό πρωτάθλημαΕρυθρός Αστέρας Βελιγραδίου βρίσκεται στην πρώτη θέση με 43 βαθμούς, 14 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες σε 17 παιχνίδια.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, έχουν σχεδόν αποκλειστεί, με μόλιςέναν βαθμό από τους 18 δυνατούς. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου G, έχοντας πετύχει μόλις μία ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια.

Sky Blues επιστρέφουμε από τη νίκη 2-1 επί της Λούτον Τάουν, για την 16η αγωνιστική της Premier League. Στον προτελευταίο της αγώνα, έχασε οριακά από την Άστον Βίλα. Τα αποτελέσματα αυτά την έφεραν στην τέταρτη θέση της Premier League με 33 βαθμούς μετά από 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. τρεις ήττες σε 16 αγώνες.

Το προβλέψεις για αυτόν τον αγώνα είναι υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύνθεση RS CityRS City compos

Πιθανές ενδεκάδες για το παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας – Μάντσεστερ Σίτι

Ο Barak Bakhar είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει το ακόλουθο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 4-2-3-1.

Η ομάδα θα αποτελείται από Omri Glazer, Stefan Mitrovic, Uros Spajic, Aleksandar Dragovic, Milan Rodic, Srdjan Mijailovic, Hwang In-beom, Osman Bukari, Aleksandar Katai, Vladimir Lucic και Peter Oladeji Olayinka.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει τραυματισμούς για αυτό το παιχνίδι.

Αναστολή κανένας.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον ακόλουθο σχηματισμό 3-2-4-1.

Η σύνθεση έχει ως εξής Έντερσον, Μανουέλ Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας, Γιόσκο Γκβαρντιόλ, Τζον Στόουνς, Ρόντρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Τζακ Γκρέαλις, Φιλ Φόντεν, Σέρχιο Γκόμεζ, Χουλιάν Αλβάρεζ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Κέβιν Ντε Μπρούινε, Έρλινγκ Χάαλαντ και Ζερεμί Ντοκού.

Ανασταλείσες κανένας.

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Champions League: