Γαλατασαράι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πιθανές ενδεκάδες (29/11) – Champions League

Γαλατασαράι – Γιουνάιτεντ: Προεπισκόπηση αγώνα

Οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της νίκης στο ματς Γαλατασαράι – Γιουνάιτεντ που θα καθορίσει την επιβίωσή τους στο Champions League.

Η Γαλατασαράι προέρχεται από τη νίκη με 4-0 επί της Αλάνιασπορ για την 13η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Η νίκη αυτή ανέβασε τη Γαλατασαράι στην κορυφή της βαθμολογίας. δεύτερη στον πίνακα με 34 βαθμούς μετά από 11 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής.

Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από μια λαμπρή νίκη στην Premier League επί της Έβερτον. Το Κόκκινοι Διάβολοι συνέτριψαν τους αντιπάλους τους με 3-0 με ένα ιστορικό γκολ από τον νεαρό Αργεντινό Alejando Garnacho.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι στην τελευταία θέση με τρεις βαθμούς και έχουν κερδίσει μόνο έναν αγώνα. Παρόλα αυτά, έχουν ακόμα πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής.

Το πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Η Γαλατασαράι έχει καλύτερη απόδοση από τους αντιπάλους της και ως εκ τούτου έχει πιθανότητες να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, το οποίο θα είναι πλούσιο σε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Αγώνες της Γαλατασαράι ΓιουνάιτεντΓαλατασαράι Γιουνάιτεντ Συνθέσεις

Πιθανές ενδεκάδες για το Γαλατασαράι – Γιουνάιτεντ

Γαλατασαράι

Ο Οκάν Μπουρούκ αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-2-3-1.

Η ενδεκάδα θα έχει ως εξής: Α: Φερνάντο Μουσλέρα, Σάσα Μπόι, Ντάβινσον Σάντσες, Αμπντουλκερίμ Μπαρντακτσί, Ανχελίνιο, Καάν Αϊχάν, Λούκας Τορέιρα, Χακίμ Ζιγιέχ, Μουχαμέντ Κερέμ Ακτούρκογλου, Βίλφριντ Ζάχα και Μάρκο Ικάρντι.

Η Γαλατασαράι δεν έχει τραυματισμούς για αυτό το παιχνίδι.

Ανασταλμένοι: κανένας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-2-3-1.

Η ενδεκάδα θα έχει ως εξής: Η ομάδα θα έχει την εξής σύνθεση: Α: André Onana, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Victor Lindelof, Diogo Dalot, Scott McTominay, Sofyan Amrabat, Antony, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho και Anthony Martial.

Η Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έχει στη διάθεσή της τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: John Evans, Christian Eriksen, Casemiro, Mason Mount, Tyrell Malacia και Lisandro Martinez.

Ανασταλμένος: δεν θα λάβει μέρος σε αυτόν τον αγώνα, Marcus Rashford για απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League :