Σεβίλλη – PSV: πιθανές ενδεκάδες (29/11) – Champions League

Προγνωστικά Σεβίλλης – PSV

Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι το φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι Σεβίλλη – PSV. Οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι στον όμιλό τους και δεν είναι καν κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο, ή το Europa League. Αν οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση θα έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στον επόμενο γύρο του Champions League.

Η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε τέσσερα γκολ και δέχθηκε επτά στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Η διαφορά τερμάτων της είναι δυσμενής (-3), η χαμηλότερη στον όμιλό της. Η Σεβίλλη επίσης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανένα από τα παιχνίδια της, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.. Έχουν μόλις δύο βαθμούς στη βαθμολογία, πίσω από τη Lens που έχει 5 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, Η Σεβίλλη έχει κερδίσει μόνο μία φορά στην έδρα της. Lους τελευταίους πέντε αγώνες της, έχει φέρει τρεις ισοπαλίες και έχει χάσει έναν. Επιπλέον, προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο αγώνας έληξε με σκορ 2-1 και καταδίκασε τους Sevillistas.

Σύμφωνα με οι προβλέψεις για αυτόν τον αγώνα, Η PSV είναι το φαβορί.

Σεβίλλη PSV σύνθεσηSevilla PSV Συνθέσεις

Πιθανές ενδεκάδες για το παιχνίδι Σεβίλλη – PSV

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη θα παρουσιαστεί υπό τη διεύθυνση του Ντιέγκο Μαρτίν Αλόνσο Λόπεζ με ένα 4-2-3-1.

Το 11 αρχικό Marko Dmitrović, Adrià Giner Pedrosa, Tanguy Austin Nianzou Kouassi, Loïc Badé, Jesús Navas González, Lucas Ocampos, Fernando Francisco Reges, Ivan Rakitić, Boubakary Soumaré, Dodi Lukebakio και Youssef En Nesyri.

Υπάρχουν τρεις απουσίες για ιατρικούς λόγους. Αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ørjan Håskjold Nyland δεν θα είναι σε θέση να παίξει λόγω προβλήματος στο ισχίο. Η ομάδα θα στερηθεί επίσης τους κεντρικούς αμυντικούς της Marcos do Nascimento Teixeira, λόγω μυϊκού τραυματισμού, και Sergio Ramos García λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Κανένας παίκτης της Σεβίλλης δεν έχει προειδοποιηθεί ή αποβληθεί για αυτόν τον αγώνα.

PSV

Η Λενς θα πάει στον αγώνα με σχηματισμό 4-2-3-1 σύμφωνα με τον Peter Sylvester Bosz.

Τα 11 θα περιλαμβάνουν Walter Daniel Benítez, Sergiño Gianni Dest, Olivier Boscagli, André Ramalho Silva, Jordan Teze, Hirving Rodrigo Lozano Bahena, Joey Veerman, Guus Berend Til, Jerdy Schouten, Saint Cyr Johan Bakayoko και Luuk De Jong.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει επίσης τρεις παίκτες σε αναρρωτική άδεια. Κεντρικός αμυντικός Armel Bella Kotchap δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στον ώμο και η ημερομηνία επιστροφής του δεν είναι γνωστή. Επιπλέον, ο κεντρικός αμυντικός Armando Ο Επίσκοπος και ο αριστερός μπακ Mauro Jaqueson Jr Ferreira dos Santos θα απουσιάσει επίσης με τραυματισμό στο γόνατο.

Κανένας παίκτης δεν έχει προειδοποιηθεί ή αποβληθεί.

Νέα για το Champions League: