Η Τότεναμ υπέγραψε μια ενίσχυση XXL λίγες ημέρες πριν από τον 1ο αγώνα της Premier League!

Ο Μίκι φαν ντε Βεν κάνει ντεμπούτο στην Premier League

Micky van de Ven έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Jong FC Volendam στην Ολλανδία. Ο αμυντικός εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα μετά από αρκετές σεζόν στα τμήματα υποδομής. Έκανε το ντεμπούτο του στην Eredivisie το 2021. και στην πρώτη του σεζόν καθιερώθηκε ως ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά. Έπαιξε σε 48 αγώνες και σημείωσε δύο γκολ.

Το ταλέντο της Volendam προσέλκυσε την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία. Ο σύλλογος της Μπουντεσλίγκα υπέγραψε τον αμυντικό για το 2021. για λίγο περισσότερο από 10 εκατομμύρια ευρώ. Έπαιξε 41 φορές για τη Γουλβς και βρήκε δίχτυα μία φορά.

Οι επιδόσεις του στην Μπουντεσλίγκα του χάρισαν μια θέση στο Luis van Gaal για το Κατάρ 2022. Ωστόσο, στις 11 Νοεμβρίου, ο Βαν δεν συμπεριλήφθηκε στην 25μελή ομάδα.

Η Τότεναμ υπέγραψε τον Μίκι φαν ντε Βεν μέχρι το 2029

Τότεναμ και η Βόλφσμπουργκ ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ολλανδού αμυντικού Μίκι φαν ντε Βεν. έναντι αμοιβής που προσεγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ συν μεταβλητές. και πενταετές συμβόλαιο.

Το διοικητικό συμβούλιο του λονδρέζικου συλλόγου χρειαζόταν να ενισχύσει την αμυντική γραμμή, αφού την περασμένη σεζόν δέχθηκε περισσότερα από 60 γκολ. Η άφιξη του 21χρονου αμυντικού αποτέλεσε ιδανική λύση για τους υπεύθυνους του συλλόγου.

The εκφράστηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων σε μια δήλωση. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο Ολλανδός παίκτης θα φορέσει το νούμερο 37.

Ο Μίκι έγινε η τέταρτη μεταγραφή των Σπερς για τη φετινή σεζόν μετά τις αφίξεις των. James Maddisson, Guglielmo Vicario και Monor Salomon.

Το lilywhites spent 127 εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, με την πιθανότητα να αυξηθεί αυτό το ποσό εάν οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του επιθετικού της Αγγλίας Χάρι Κέιν. Εάν η Μπάγερν Μονάχου υπογράψει τον 30χρονο, ο αγγλικός σύλλογος θα αναζητήσει έναν επιθετικό με εννέα γκολ. ο Μίκι φαν ντε Βεν θα είναι διαθέσιμος για την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε τις τελευταίες προσλήψεις στην αγορά: