Καραμπάγκ – Χέκεν: Η σύνθεση της ομάδας (14/12) – Europa League

Qarabag και Häcken θα αναμετρηθούν αυτή την Πέμπτη στο Europa League. Ποιος θα κερδίσει αυτό το καθοριστικό παιχνίδι στον όμιλο H; Για περισσότερες λεπτομέρειες, ακολουθήστε το σύνθεση Qarabag vs Häcken.

Καραμπάγκ – Χέκεν : Προγνωστικό αγώνα

Η Qarabag πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι ως φαβορί. Οι Αζέροι έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι οι οικοδεσπότες αυτή τη φορά, το οποίο τους βολεύει μια χαρά. Στην πραγματικότητα, σε γενικές γραμμές, συνδυάζουν τέσσερις νίκες εντός έδρας, με μόλις μία πρόσφατη ήττα.

Qarabag έκανε μια ισοπαλία την τελευταία ημέρα εναντίον της Μόλντε με δύο γκολ. Αυτό την φέρνει στη δεύτερη θέση του ομίλου H πίσω από τη Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Η Χέκεν, εν τω μεταξύ, παραμένει τελευταία ομάδα στον όμιλο H. Οι Σουηδοί έχουν χάσει όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Η τελευταία τους ήττα ήρθε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία τους έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Με αυτά τα αποτελέσματα, είναι πολύ πιθανό να κερδίσει η Καραμπάγκ.

Η Χάκεν είναι μία από τις ομάδες με τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση, με μόλις δύο γκολ και 15 τέρματα που δέχτηκε. Η Καραμπάγκ μπορεί να μην είναι ομάδα που σκοράρει πολλά γκολ σε αυτό το τουρνουά, αλλά έχει καλύτερη επίθεση.

Η αζέρικη ομάδα έχει πέντε γκολ μέχρι σήμερα, κατά μέσο όρο 1,5 γκολ ανά παιχνίδι. Έτσι, είναι λογικό να είναι η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει.

Τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, η Καραμπάγκ νίκησε τη Χέκεν με ένα γκολ. Στην πραγματικότητα, η αζέρικη ομάδα δυσκολεύτηκε να κερδίσει τη σουηδική ομάδα, η οποία, αν και δεν ήταν τόσο καλή, κατάφερε να δώσει μάχη.

Καθώς ο Χέκεν δεν έχει την ικανότητα να σκοράρει γκολ, μπορούμε να περιμένουμε ότι ο πίνακας των σκόρερ θα είναι δεν θα ξεπεράσει τα 2,5 γκολ.

Πιθανές ενδεκάδες για την αναμέτρηση Καραμπάγκ – Χέκεν

Οι Αζέροι θα μπορούσαν να κάνουν με ένα 4-3-3.

Πλήρη μέλη : J. Karlstrom, M. Bjørnbak, Anders Hagelskjaer, C. Oyvann, Kristoffer Haugen, M. Ellingsen, E. Breivik- M. Kaasa- Mathias Lövik- M. Eikrem- V. Be-risha.

Η σουηδική ομάδα θα μπορούσε να συγκροτηθεί σε 4-2-1-3.

Πλήρη μέλη : A. Zoubir, Juninho, L. Andrade, Y. Benzia, M. Jankovic, Romao, E. Cafarquliyev, K. Medina, B. Huseynov, M. Silva, A. Lunev