Μαρσέιγ – Άγιαξ: Πιθανή ενδεκάδα (30/11) – Europa League

Μαρσέιγ – Άγιαξ: Προγνωστικό αγώνα

Η Ολιμπίκ ντε Μαρσέιγ πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι ως φαβορί. Οι Γάλλοι είναι πρώτοι στον όμιλο Β με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, αποτελώντας μία από τις τρεις αήττητες ομάδες του Europa League.

Ο Άγιαξ, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στον πάτο του πίνακα μετά την ήττα του. εναντίον της Μπράιτον την τελευταία ημέρα. Η ολλανδική ομάδα δεν έχει στη διάθεσή της πρόκριση προς το παρόν.

Εκτός του ότι έφτασαν σε καλύτερες συνθήκες, οι Γάλλοι έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι οικοδεσπότες. Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η ΟΜ δεν έχει χάσει κανένα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Για το λόγο αυτό, είναι πολύ πιθανό η Ολιμπίκ ντε Μασσαλία να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς.

Παρόλα αυτά, η Μαρσέιγ δεν μπορεί να επαναπαυτεί στις δάφνες της, καθώς δεν διαθέτει επαρκώς προετοιμασμένη άμυνα. Ο Άγιαξ, από την πλευρά του, έχει μια καλή πορεία όσον αφορά τα γκολ που έχει πετύχει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μάλιστα, απέσπασε ισοπαλία από τη Μαρσέιγ περισσότερες από μία φορές.

Η ίδια καταγραφή δείχνει ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ κλειστούς αγώνες στους οποίους ξεπέρασαν τα 2,5 γκολ. Σε αυτή την περίπτωση, οι Ολλανδοί, αν και μειονεκτούν, θα είναι εξίσου επικίνδυνοι.

Ajax θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό αν δεν έχουν ευνοϊκό αποτέλεσμα. Μπροστά σε αυτή την πίεση, πιθανότατα θα καταβάλει προσπάθεια να εδραιώσει τουλάχιστον ένα γκολ.

Ανεξάρτητα από αυτό, προβλέψεις για αυτόν τον αγώνα έχουν ως φαβορί τους γηπεδούχους.

Μασσαλία Άγιαξ ΣυνθέσειςΜασσαλία Ajax Συνθέσεις

Πιθανές ενδεκάδες για το Μαρσέιγ – Άγιαξ

Olympique de Marseille

Η γαλλική ομάδα θα μπορούσε να αρκεστεί σε έναν σχηματισμό 4-4-2.

Κανονικοί παίκτες Pau Lopez- Jonathan Clauss, Leonardo Balerdi, Chancel Mbemba, Renan Lodi- François Mughe, Geoffrey Kondogbia, Jordan Veretout, Joaquin Correa- Vitor Oliveira και Pierre Aubameyang.

Απόντες λόγω τραυματισμού Valentin Rongier, Pape Gueye και Pedro Ruiz.

Ajax

Η ολλανδική ομάδα μπορεί να οργανωθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Κανονικοί παίκτες Diant Ramaj, Rensch, Josip Sutalo, Jorrel Hato, Gaston Avila, Arjany Martha, Benjamin Tahirovic, Kristian Hlynsson, Georges Mikautadze, Carlos Borges και Brian Brobbey.

Καταγράφηκαν οι ακόλουθοι τραυματισμοί Branco van den Boomen

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα τα τελευταία νέα για το Europa League :