Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Δωρεάν πρόβλεψη (30/11) – Europa League

Τρεις προβλέψεις για το Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Νίκη της Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ έχει μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί στους 16 του Europa League. Προς το παρόν, οι Γερμανοί μοιράζονται την πρώτη θέση στον όμιλο με τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ. Με μια τέτοια διαφορά, έχουν μεγάλες πιθανότητες να προκριθούν στους 16 του Europa League. Ωστόσο, η ομάδα δεν πρέπει να αφήσει τα νώτα της κάτω και πρέπει να εξασφαλίσει τη θέση της στην επόμενη φάση.

Η γερμανική ομάδα έχει πετύχει καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχει κερδίσει τα δύο από τα δύο τελευταία παιχνίδια της, το πιο πρόσφατο εκ των οποίων ήταν με ένα γκολ διαφορά. 5-0 επί της TSC Backa Topola.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, γνώρισε την ήττα από τη Γουέστ Χαμ, που την είχε νικήσει νωρίτερα στη διοργάνωση, και έθεσε σε κίνδυνο τις πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ωστόσο, μπορεί ακόμα να ελπίζει στην παραμονή της στη διοργάνωση, εφόσον κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες της.

Περισσότερα από 2.5 γκολ

Η Φράιμπουργκ στις 3 κορυφαίες ομάδες με τα περισσότερα γκολ ανά παιχνίδι, με μέσο όρο 3,0. Στα τελευταία έξι παιχνίδια της, έχει βάλει την μπάλα στα δίχτυα τουλάχιστον μία φορά και έχει πετύχει 12 γκολ στο ίδιο διάστημα.

Ο Ολυμπιακός, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 13η θέση σε γκολ ανά παιχνίδι με έξι γκολ και μέσο όρο 1,6. Επιπλέον, στον προηγούμενο αγώνα με τον ΦράιμπουργκΔέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Γκολ του Vincenzo Grifo

Ο Vincenzo Grifo είναι ένας παίκτης που πρέπει να προσέξετε στη γερμανική ομάδα. Ο αριστερός εξτρέμ κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση, με τέσσερα, και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς στη Γερμανία. επαναλαμβανόμενοι σκόρερ της ομάδας.

Επιπλέον, έχει 12 ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και κατέχει τη δεύτερη θέση σε αυτή την κατηγορία, πίσω από τις 16 του James Ward Prowse.

Φράιμπουργκ Ολυμπιακός προβλέψειςΦράιμπουργκ Ολυμπιακός προβλέψεις

Καλύτερες αποδόσεις Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Τελευταία παιχνίδια Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

  • Ολυμπιακός 2-3 Φράιμπουργκ (21.09.23)
  • Φράιμπουργκ 1-1 Ολυμπιακός (27.10.22)
  • Ολυμπιακός 0-3 Φράιμπουργκ (15.09.22)
  • Φράιμπουργκ 4-2 Ολυμπιακός (18.07.13)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Europa League :