Μπορούσια Ντόρτμουντ – PSG: Δωρεάν πρόβλεψη (13/12) – Champions League

Μπορούσια Ντόρτμουντ και PSG αναμετρώνται απόψε στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την αναμέτρηση, εδώ είναι το pornostic Μπορούσια Ντόρτμουντ – PSG.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – PSG: τρία πιθανά σενάρια

Οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη σε έναν κρίσιμο ποδοσφαιρικό αγώνα. για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο F. Είναι πρώτη στον όμιλο με 10 βαθμούς, χάρη σε τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Πολλοί δεν το περίμεναν αυτό, καθώς πήρε μόνο έναν βαθμό από τα πρώτα έξι παιχνίδια, αλλά ανταποκρίθηκε καλά και είναι η μόνη ομάδα που έχει κερδίσει τον όμιλο. εγγυάται την πρόκριση πριν από την τελευταία αγωνιστική.

Οι Παριζιάνοι θα επιδιώξουν να ισοφαρίσουν το ρεκόρ τους σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Από τις πέντε συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κερδίσει στο δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η μοναδική νίκη της Γερμανίας ήρθε το 2020, όταν συναντήθηκαν στους 16 του Champions League και κέρδισαν με 2-1. Σε εκείνη την περίπτωση, Erling Haaland σκόραρε δύο φορές για να σφραγίσει τη νίκη της Γερμανίας. και ο Νεϊμάρ Τζούνιορ πρόσθεσε ένα γκολ στις καθυστερήσεις.

Πάνω από 1.5 γκολ συνολικά

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει έξι γκολ, μέσος όρος 1,20 γκολ ανά παιχνίδι. Παράλληλα, η ομάδα ήταν πολύ σταθερή στην άμυνα, δεχόμενη μόλις τρία γκολ και με μέσο όρο των 0,6 ανά παιχνίδι, καθιστώντας τους τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο τουρνουά.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε οκτώ γκολ, κατά μέσο όρο 1,60 γκολ ανά παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η αμυντική λειτουργία της ομάδας άφησε πολλά περιθώρια, καθώς δέχθηκε επτά γκολ, δηλαδή κατά μέσο όρο 1,40 ανά αγώνα.

Αυτή η πρόβλεψη επαληθεύτηκε το τέσσερις στις πέντε μονομαχίες μεταξύ των δύο…

Το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ ανά πάσα στιγμή

Ο Γάλλος επιθετικός θα επιδιώξει να αυξήσει τον αριθμό των γκολ του σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που θα καθορίσουν την τύχη του στη διοργάνωση. Έχει 18 γκολ και δύο ασίστ από την αρχή της σεζόν, αποδεικνύοντας τη σημασία του στα μέσα της περιόδου.

Ο Mbappé είναι συνήθως επιφορτισμένος με την ηγεσία των επιθέσεων της PSG, είτε παίζει ως σέντερ φορ είτε ως αριστερός εξτρέμ. Από την άλλη πλευρά, έχει 10 γκολ και 2 ασίστ στα τελευταία 10 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, αν και δεν σκόραρε στον προηγούμενο αγώνα της Ligue 1 με τη Ναντ στη νίκη με 2-1.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, το “7” έχει 19 σουτ, εκ των οποίων τα 10 στο στόχο, 157 επιτυχημένες πάσες, 10 ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και 16 ντρίμπλες με την μπάλα. 57,1% ποσοστό επιτυχίας και δύο σφάλματα αξιολόγησης.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις στην Unibet για αυτόν τον αγώνα:

Νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ

3.80

Περισσότερα από 2.5 γκολ

1.25

Kylian Mbappé

1.95

Οι πιθανότητες μπορεί να ποικίλλουν.

Όλα τα τελευταία νέα της PSG