Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο: δωρεάν πρόβλεψη (13/12) – Champions League

Τρεις προβλέψεις για το Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κατά μέσο όρο 2,8 γκολ και 0,6 γκολ παθητικό στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια τους. Οι Rojiblancos έχουν πετύχει 14 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις τρία σε αυτά τα παιχνίδια.

Η Λάτσιο, εν τω μεταξύ, έχει κατά μέσο όρο ένα γκολ που έχει πετύχει και ένα που έχει δεχτεί. 1,4 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. που έχουν παίξει μακριά από την έδρα τους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει σκοράρει πέντε φορές αλλά έχει δεχθεί επτά.

Σημειώστε επίσης ότι οι Μαδριλένοι σκοράρουν 1,4 γκολ ανά παιχνίδι απέναντι στους “αετούς”. Οι Ιταλοί, από την άλλη, έχουν σκοράρει 0,6 φορές απέναντι στην ομάδα του “Τσόλο” Σιμεόνε.

Οι Ροχιμπλάνκος ανοίγουν το σκορ

Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει το πρώτο γκολ στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της LaLiga και του Champions League. Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ στους πέντε τελευταίους αγώνες τους μεταξύ της Serie A, του Coppa Italia και του Champions League.

Ωστόσο, οι Colchoneros έχουν προηγηθεί στα τρία από τα πέντε παιχνίδια τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ιταλοί έχουν ανοίξει το σκορ μόνο σε δύο περιπτώσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει δύο και έχουν φέρει μία ισοπαλία από τα παιχνίδια στα οποία έχουν ανοίξει το σκορ στην υψηλότερη διοργάνωση της Ευρώπης. Επιπλέον, πέτυχαν το πρώτο γκολ στο στις τρεις από τις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις που είχαν με τη Λάτσιο.

L’Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, έχει ανοίξει το σκορ μόνο σε μία από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της με την Ατλέτι, αν και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Λάτσιο πηγαίνουν σε αυτή την αγωνιστική χωρίς καμία πίεση, αφού αμφότερες έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο. Ωστόσο, η ομάδα του “Τσόλο” Σιμεόνε θα θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το ματς για να βελτιώσει το ρεκόρ της στη διοργάνωση.

Η Ατλέτι χρειάζεται επίσης νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου Ε, την οποία μοιράζεται με τη Λάτσιο, τη Φέγενορντ και τη Σέλτικ Γλασκώβης. Οι Los Colchoneros έχουν 11 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Ιταλούς..

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-3 της Φέγενορντ την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Ισπανοί είναι πλέον το φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Λάτσιο.

Προγνωστικά ΑΤΜ ΛάτσιοATM Lazio pronos

Καλύτερες προβλέψεις Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο

Οι πιθανότητες μπορεί να διαφέρουν