Νιούκαστλ – Μίλαν: Δωρεάν πρόβλεψη (13/12) – Τσάμπιονς Λιγκ

Η μάχη για τη 2η θέση του F’ ομίλου διεξάγεται ανάμεσα σε 3 ομάδες, με τη συνάντηση ανάμεσα στην Newcastle και το Milan είναι επομένως καθοριστική. Αυτός ο αγώνας σηματοδοτεί την τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων της πιο διάσημης διοργάνωσης στον κόσμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ είναι δωρεάν προγνωστικά Νιούκαστλ – Μίλαν.

Τρεις προβλέψεις για το Νιούκαστλ – Μίλαν

Μετά από έναν έντονο ανταγωνισμό στον όμιλο F, η Νιούκαστλ και η Μίλαν συναντιούνται ξανά στη μάχη για μια θέση στην επόμενη φάση των ομίλων. Η Μίλαν απέδειξε ότι είναι η φαβορί για αυτόν τον αγώνα.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου τους, οι δύο ομάδες μοιράζονται το ίδιο σκορ. Η Νιούκαστλ και η Μίλαν έχουν μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας συνολικά πέντε βαθμούς. Η διαφορά μεταξύ των φιλοξενούμενων και των γηπεδούχων έγκειται στον τρόπο παιχνιδιού τους. Αν και η Νιούκαστλ έχει καλούς παίκτες στην ομάδα τηςέχουν ελάχιστη κατοχή της μπάλας στους αγώνες τους.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, η Μίλαν βρίσκεται στην τρίτη θέση στη Serie A. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 29 βαθμούς από εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 26 βαθμούς. Όλα αυτά χάρη σε οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες στην Premier League.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί σε μια περίπτωσηο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Τα γκολ αναμένονται και από τις δύο πλευρές, καθώς τα αποτελέσματα σπάνια καταλήγουν στο μηδέν. Η Μίλαν πέτυχε γκολ σε στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Δέχονται 1,20 γκολ ανά παιχνίδι. Αυτό δίνει την ευκαιρία στην γηπεδούχο ομάδα να σκοράρει.

Η Νιούκαστλ δεν έχει σκοράρει σε τρία από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Διατηρεί καλά αποτελέσματα στο γήπεδό της, χάρη στην υποστήριξη των οπαδών της. Ωστόσο, επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να 1,31 γκολ ανά παιχνίδι.

Οι κάτοικοι έλαβαν ένα ή περισσότερα γκολ σε δέκα από τις εμφανίσεις τουςκαι έδειξαν αδυναμίες στην άμυνά τους. Η Μίλαν το εκμεταλλεύτηκε αυτό και παρόλο που και οι δύο ομάδες σκόραραν, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα.

Παρόλο που και οι δύο ομάδες τείνουν να σκοράρουν στους αγώνες, ο αριθμός των τερμάτων δεν είναι γενικά το ίδιο υψηλός σε όλους τους αγώνες. Η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων έληξε με δύο γκολ σε κενό τέρμα. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει επιπλέον κίνητρο για τους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στις μεταξύ τους μονομαχίες.

Η Νιούκαστλ σκοράρει κατά μέσο όρο δύο γκολ ανά παιχνίδι. Στην τελευταία τους συνάντηση στο Champions League, τερμάτισε στην κορυφή του πίνακα. με ισοπαλία 1-1 εναντίον της PSG. Η μεγαλύτερη νίκη των γηπεδούχων στη διοργάνωση ήταν η νίκη με 4-1 επί της PSG.

Η Μίλαν, από την πλευρά της ρεκόρ 1,73 γκολ ανά αγώνα. Αν και ελαφρώς υποδεέστεροι από τους αντιπάλους τους, οι φιλοξενούμενοι είναι η τρίτη ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημά τους. Η μεγαλύτερη νίκη της Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε απέναντι στην PSG. 3-1 για την τέταρτη αγωνιστική στον όμιλο F.

Καλύτερες προβλέψεις για Νιούκαστλ – Μίλαν

Διπλή ευκαιρία Μίλαν

2.1

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

1.72

Περισσότερα από 1.5 γκολ

1.87

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τη Μίλαν