Ο Χάρι Κέιν δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα της Τσέλσι! Ο Ποτσετίνο για την αγορά των Μπλε

Αν και οι Λονδρέζοι έχουν μπει στην κούρσα για τον Κέιν, ο Ποκετίνο έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του συλλόγου.

“Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε την αγορά, αλλά με διαφορετικό τρόπο”.,

είπε ο Αργεντινός.

Ο Ποτσετίνο δήλωσε ότι οι παίκτες της Τσέλσι είχαν “απίστευτη συμπεριφορά”. Είναι μια ομάδα με “πολλή ποιότητα” και θα επιδιώξει να “προσθέσει κι άλλες”.

Ακόμα κι αν… Harry Kane εξακολουθεί να έχει ένα έτος σύμβασης με τα Spurs, ο παίκτης δεν ανανέωσε. Ως εκ τούτου, η αποχώρησή του είναι πιθανή, είτε τη φετινή είτε την επόμενη σεζόν, ως ελεύθερος παίκτης. Ομάδες όπως η City και η Ρεάλ Μαδρίτης ακολούθησαν τα βήματά του, αλλά τελικά αποφάσισαν να μην τον ακολουθήσουν.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Μαουρίσιο είχε αναλάβει τον Κέιν κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Τότεναμ. Και οι δύο έζησαν σημαντικές στιγμές, όπως η δεύτερη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Champions League. Ο ίδιος ο Ποτσετίνο το θυμήθηκε αυτό, λέγοντας ότι η σχέση του με τον Κέιν “ήταν απίστευτη”.

“Είναι έξυπνος. Τον ήξερα όταν ήταν νέος και τον είδα να μεγαλώνει καθώς πέτυχε τα πράγματα που πέτυχε. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση.,

ομολόγησε.

Ωστόσο, αν και είχε καλές σχέσεις με τον επιθετικό των Σπερς, προτιμά να μην μιλάει για παίκτες άλλων ομάδων. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται επικεντρώνεται στην Τσέλσι.

Παρά το γεγονός αυτό, δεν έχασε την ευκαιρία να να κάνει για να υμνήσουμε τον Χάρι. Για το Chelsea TD, είναι “ένας από τους καλύτερους επιθετικούς”. Αλλά αυτή τη στιγμή, τα “μπλε λιοντάρια” θέλουν να αποχωρήσουν από ορισμένους παίκτες για να ανταπεξέλθουν στις αφίξεις. Και ξεχάστε την περσινή σεζόν.

“Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ άδικο να μιλάμε για παίκτες άλλων ομάδων. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι οπαδοί δεν τρέφουν αυταπάτες.

Ο Ποτσετίνο δήλωσε: “Ο Πιέρου είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω γνωρίσει ποτέ.

Η Μπάγερν Μονάχου κατέθεσε δεύτερη προσφορά για τον Χάρι Κέιν

Ο βαυαρικός σύλλογος επιμένει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Ουραγκάν. Έψαχναν για έναν επιτιθέμενο που να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του Robert Lewandowski. Αν και υπέγραψε τον Μανέ την περασμένη σεζόν, ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ δεν έκανε την κίνηση. ηγετικός ρόλος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η Μπάγερν έχει υποβάλει πρώτη προσφορά για τον Κέιν, αλλά η Τότεναμ την απέρριψε. Ωστόσο, οι Γερμανοί δεν το έβαλαν κάτω και επανήλθαν με αντιπροσφορά που θα επέτρεπε την επίτευξη συμφωνίας.

The Daily Ο ουρανός αναφέρει ότι η πρώτη προσφορά ήταν για 70 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν έτυχε καλής υποδοχής. Οι ερυθρόλευκοι υπέβαλαν μια δεύτερη προσφορά ύψους 80 εκατομμύρια ευρώ συν μεταβλητές και περιμένουν την απάντηση των Σπερς. Παρά ταύτα, τα Σπερς ζητούν 100 εκατομμύρια τουλάχιστον.

Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη διαπραγμάτευση είναι η επιθυμία του Χάρι Κέιν να να φύγει από τον σύλλογο του Λονδίνου. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ακόμη και η Μπάγερν ελπίζει ότι θα είναι επιτυχείς, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους Βαυαρούς να να κλείσει η συμφωνία.