Παναθηναϊκός – ΟΜ: οι πιθανές ομάδες [09/08]

ΠοδόσφαιροChampions League

Ο προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ήταν η Μαρσέιγ στις 3e της Ligue 1 Uber Eats στο Παναθηναϊκός, πρώτος στη συνολική βαθμολογία στην Ελλάδα. Οι αρχικές ενδεκάδες για κάθε πλευρά είναι ήδη γνωστές. Μάθετε στο compos Παναθηναϊκός – ΟΜ.

Παναθηναϊκός – ΟΜ : Προγνωστικό αγώνα

Αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου 2023 από 20H00 (ώρα Γαλλίας). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, στο Stade Apostolos Nikolaidis. Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ολιμπίκ ντε Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική σεζόν την περίοδο 2022/2023, τερματίζοντας στην κορυφή της κανονικής περιόδου της Super League Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός έχει επίσης μια καλή πορεία στα τελευταία 5 παιχνίδια του. Η μοναδική του ήττα ήρθε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε φιλικό παιχνίδι. Στα υπόλοιπα παιχνίδια του, έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

L’Olympique de Marseille τερμάτισε στην 3η θέση.e θέση στην κατάταξη της Ligue 1 Uber Eats. Οι Μασσαλιώτες εξακολουθούν να είναι θεωρούνται φαβορί, ενόψει της εντυπωσιακό mercato του καλοκαιριού. Ωστόσο, η προετοιμασία τους προκάλεσε ανησυχία, με δύο νίκες και δύο ήττες. Οι παίκτες του Μαρθελίνο πρέπει να είναι πιο πειστικοί αν θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς το Champions League.

Παναθηναϊκός - ΟΜ

Πιθανές ενδεκάδες Παναθηναϊκός – ΟΜ

Ακολουθούν οι αρχικές ενδεκάδες και οι απουσίες και για τις δύο ομάδες:

Παναθηναϊκός

Κάτοχοι Μπρινιόλι – Κότσιρας – Τζέντβαϊ – Μάγκνουσον – Χουάνκαρ – Πέρεζ – Τζούριτσιτς – Βιλένα – Παλάσιος – Σπόραρ – Μπερνάρντ

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

OM

Κάτοχοι Λόπεζ – Κλάους – Γκιγκό – Μπαλερντί – Σογκλό – Βερετού – Κοντογκμπιά – Σαρρ – Ντιαγέ – Ουναί – Ομπαμεγιάνγκ

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Τελευταία νέα και από τις δύο ομάδες

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Olympique de Marseille :