Ρεάλ Μπέτις – Ρέιντζερς: δωρεάν πρόβλεψη (14/12) – Europa League

3 Προβλέψεις: Ρεάλ Μπέτις – Ρέιντζερς

Η Ρεάλ Μπέτις πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι ως φαβορί. Η ομάδα της Σεβίλλης προέρχεται από ισοπαλία με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική Primera Division. Παρόλα αυτά, η Μπέτις έχασε από τη Σπάρτα Πράγας στον προηγούμενο γύρο του Europa League. Έτσι, η Μπέτις έφτασε τις τρεις νίκες και τις δύο ήττες στους πέντε τελευταίους γύρους της διοργάνωσης, γεγονός που την τοποθετεί στην πρώτη τετράδα. στην κορυφή του ομίλου Γ.

Οι δασοφύλακες, από την πλευρά τους, επωφελούνται απόένα καλό σερί νικών και έχουν επιδείξει μεγάλη συνέπεια από την αρχή της διοργάνωσης. Η σουηδική ομάδα μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο τελευταίους πέντε αγώνες. Τα αποτελέσματα αυτά την φέρνουν στη δεύτερη θέση του πίνακα, πίσω από τους αντιπάλους της.

Καθώς οι δύο ομάδες έχουν παρόμοια αποτελέσματα, μπορούμε να περιμένουμε έναν αρκετά ισορροπημένο αγώνα. Ωστόσο, Ρεάλ Μπέτις έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι οι γηπεδούχοι. Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη, δεδομένου ότι οι πρασινόλευκοι έχουν να χάσουν εντός έδρας ματς από το τις τελευταίες πέντε φορές.

Για το λόγο αυτό, η Ρεάλ Μπέτις έχει όλες τις πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα. Ο ισπανικός θεσμός γνωρίζει ότι μια νίκη σε αυτή τη μονομαχία θα εδραιώσει τη θέση του στον επόμενο γύρο. ως ηγέτες του ομίλου.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και οι δύο σύλλογοι παρουσίασαν παρόμοιες επιδόσεις. Υπενθυμίζοντας την ιστορία μεταξύ των δύο σε προηγούμενη αγωνιστική, Ρέιντζερς νικήσει Μπέτις με μόλις ένα γκολ. Δεδομένης της παρόμοιας απόδοσής τους, μπορούμε να περιμένουμε ότι ο πίνακας θα κλείσει με λίγα γκολ.

Η Ρεάλ Μπέτις έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, γεγονός που αποδεικνύει την αμυντική της ικανότητα στο πρωτάθλημα. Η Ρέιντζερς, εν τω μεταξύ, έχει μόλις τέσσερα γκολ από την έναρξη της διοργάνωσης.

Και οι δύο ομάδες συγκεντρώνουν έναν αρκετά σταθερό αριθμό τερμάτων. Η Μπέτις έχει το πλεονέκτημα με επτά γκολ από την αρχή της σεζόν, το οποίο μεταφράζεται σε 1,4 γκολ ανά παιχνίδι. Οι Ρέιντζερς, εν τω μεταξύ, σκόραραν πέντε φορές, ή ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Δεδομένης της άμυνας της Μπέτις και της περιορισμένης ικανότητας της Ρέιντζερς να σκοράρει, είναι πολύ πιθανό ο αγώνας να λήξει με λιγότερο από 2,5 γκολ.

Η Ρεάλ Μπέτις πετυχαίνει το πρώτο γκολ

Η Ρεάλ Μπέτις έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο σύλλογος διαθέτει την καλύτερη επίθεση, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του πρωταθλήματος. Κατά μέσο όρο, η ομάδα από την πόλη της Σεβίλλης πετυχαίνει το πρώτο της γκολ πριν από το 36ο λεπτό.

Η σουηδική ομάδα κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στην προηγούμενη αναμέτρηση. Αυτή τη φορά, η περίσταση είναι διαφορετική, καθώς παίζουν στο γήπεδο των πρασινολεύκων. Ένα άλλο μειονέκτημα για τη Ρέιντζερς είναι ότι η ικανότητά τους να πετυχαίνουν γκολ είναι ελαφρώς χαμηλότερη από εκείνη της Ρεάλ Μπέτις.

Μπέτις Ρέιντζερς προβλέψεις

Καλύτερες προβλέψεις : Ρεάλ Μπέτις – Ρέιντζερς

Οι πιθανότητες μπορεί να διαφέρουν

Τελευταίοι αγώνες Ρεάλ Μπέτις – Ρέιντζερς

Ρέιντζερς 1-0 Ρεάλ Μπέτις (21.09.23)

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το πρωτάθλημα Europa: