Σλάβια Πράγας – Σερβέτ: δωρεάν πρόβλεψη (14/12) – Europa League

3 Προβλέψεις: Slavia Prague – Servette

Η Σλάβια Πράγας πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι ως φαβορί. Η τσεχική ομάδα μόλις κέρδισε τη Σέρβετ την προηγούμενη αγωνιστική. Ως εκ τούτου, είναι ηγέτης του ομίλου G με σχεδόν τέλεια απόδοση. Σλάβια Πράγας έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Οι Τσέχοι έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι φιλοξενούν αυτόν τον αγώνα. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική πληροφορία που πρέπει να έχουμε κατά νου, καθώς η Πράγα, στο σύνολό της, έχει τρεις αγώνες αήττητη στην έδρα της.

Η Servette, από την πλευρά της, δεν έχει πολύ καλές επιδόσεις. Η ελβετική ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο απέναντι στη Ρόμα. Με απογοητευτικά αποτελέσματα, η Servette έχουν μόλις μία νίκη στο ενεργητικό τους, ενώ έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στο ενεργητικό της.

Με τους Τσέχους να βρίσκονται σε μεγάλη ποδοσφαιρική στιγμή, είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για τη νίκη. Αυτό ενισχύει το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, στο οποίο κέρδισαν τους Ελβετούς με καλό σκορ. Μια νίκη για τη Σλάβια θα σήμαινε τη σφράγιση της την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο.

Η Σλάβια Πράγας παραμένει μια ομάδα με μεγάλες επιθετικές δυνατότητες, ξεπερνώντας τους αντιπάλους της με 13 γκολ και μόλις 4 γκολ παθητικό. Με αυτά τα αποτελέσματα, η τσεχική ομάδα κατά μέσο όρο 2,6 γκολ ανά αγώνα.

Servette, από την άλλη πλευρά, έχουν συσσωρευτεί μόνο τέσσερα γκολ από την έναρξη της διοργάνωσης. Αυτός είναι ένας μέσος όρος 0,8 γκολ ανά παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η Σερβέτ δεν θα διευκολύνει τους Τσέχους. Αν και έχουν αποκλειστεί από τη διοργάνωση, μπορούν να κλείσουν τη συμμετοχή τους προσπαθώντας να μειώσουν τη διαφορά από τους Τσέχους. το προβάδισμα των αντιπάλων τους.

Αν ο Σερβέτ καταφέρει να αποτρέψει τη νίκη της Πράγας και το Ρόμα κερδίσει τον αγώνα της, οι Ελβετοί θα πάρουν τη δεύτερη θέση. Ένα απίθανο σενάριο. Γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό το σκορ να είναι πάνω από ένα γκολ.

Η Σλάβια Πράγας πετυχαίνει το πρώτο γκολ

Η τσεχική ομάδα δεν είναι γνωστή μόνο για το καλό επιθετικό της παιχνίδι, αλλά και για την αρχική της ταχύτητα. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του τουρνουά, η Σλάβια γενικά σκοράρει πριν από το 41ο λεπτό. Ο χρόνος αυτός μειώνεται δραστικά στα τέσσερα λεπτά όταν παίζουν στο τοπικό τους πρωτάθλημα.

Η Servette, εκτός από χαμηλή επιθετική ικανότητα, έχει επίσης καθυστερημένη ταχύτητα εκκίνησης. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Europa League, η ομάδα πετυχαίνει το πρώτο της γκολ σε δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Με βάση τα στοιχεία από την τοπικό πρωτάθλημα, παρατηρούμε ότι ο χρόνος βελτιώνεται λίγο, καθώς η Servette σκοράρει πριν από τα πρώτα 45 λεπτά στο πρωτάθλημα. Αυτή η ταχύτητα είναι ανεπαρκής απέναντι στους σημερινούς πρωτοπόρους του ομίλου G.

Slavia Prague ServetteSlavia Prague Servette

Καλύτερες αποδόσεις : Σλάβια Πράγας – Σερβέτ

Οι πιθανότητες μπορεί να διαφέρουν

Τελευταίοι αγώνες Slavia Prague vs Servette

  • Servette 0-3 Σλάβια Πράγας (21.09.23)
  • Servette 0-1 Σλάβια Πράγας (13.01.23)
  • Servette 0-3 Σλάβια Πράγας (13.01.23)
  • Slavia Prague 1-1 Servette (27.09.01)
  • Servette 1-0 Slavia Prague (20.09.01)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Europa League :