Ρεάλ Μπέτις – Ρέιντζερς: Πιθανές ενδεκάδες (14/12) – Europa League

Ρεάλ Μπέτις – Ρέιντζερς: Προεπισκόπηση αγώνα

Η Ρεάλ Μπέτις είναι το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση. Η πρασινόλευκη ομάδα κατέχει αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση στον όμιλο. Παρόλα αυτά, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν εναντίον της Σπάρτα Πράγας την τελευταία ημέρα. Αυτό φέρνει το ρεκόρ της Μπέτις σε τρεις νίκες και δύο ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, η Μπέτις έχει πλεονέκτημα έδρας σε αυτόν τον αγώνα. Ένας καθοριστικός παράγοντας, δεδομένου ότι ο σύλλογος είναι αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια του στη Σεβίλλη.

Η Ρέιντζερς, εν τω μεταξύ, συνεχίζει να είναι δυνατή. Την τελευταία αγωνιστική του Europa League, οι Σουηδοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Άρη Λεμεσού. Εν τω μεταξύ, στο εγχώριο πρωτάθλημά τους, συγκεντρώνουν τρεις διαδοχικές νίκες. Δεν είναι αρκετό για να δώσει στους “πρασινόλευκους” το προβάδισμα, καθώς έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν αυτή τη φορά.

Ομοίως, το σκορ είναι πιθανό να παραμείνει κάτω από τα 2,5 γκολ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν παρόμοιες επιδόσεις. Ωστόσο, η επιθετική ικανότητα της Μπέτις είναι αξιοσημείωτη, καθώς μέχρι στιγμής έχει πετύχει επτά γκολ, που αντιστοιχεί σε 1,4 γκολ ανά παιχνίδι.

Ρέιντζερςπου πέτυχαν πέντε γκολ, έχουν μέσο όροένα γκολ ανά παιχνίδι. Δεν είναι μια ασήμαντη επίδοση, αλλά δεν είναι αρκετή για να προβλέψουμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ.

Η Μπέτις θα είναι η ομάδα που θα ανοίξει το σκορ. Οι πράσινοι συνήθως πετυχαίνουν το πρώτο τους γκολ πριν από το 36ο λεπτό, σύμφωνα με τα στατιστικά της διοργάνωσης.

Αν και η Ρέιντζερς έχει ήδη κερδίσει τη Ρεάλ Μπέτις, βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, καθώς έχει μια πιο αδύναμη άμυνα από την ισπανική ομάδα.

Betis Rangers ΣυνθέσειςBetis Rangers Συνθέσεις

Πιθανές ενδεκάδες για το Ρεάλ Μπέτις – Ρέιντζερς

Η Ρεάλ Μπέτις θα μπορούσε να αρκεστεί σε μια 4-2-3-1.

Πλήρη μέλη : Rui Silva, Aitor Ruibal, Germán Pezzella, Chadi Riad, Abner Vinicius, Sergi Altimira Clavell, Marc Roca, Ayoze Pérez, Isco, Abdessamad Ezzalzouli και Willian Jose.

Οι ακόλουθοι παίκτες απουσιάζουν λόγω τραυματισμούe: M. Bartra, Claudio Bravo, Nabil Fekir, Guido Rodríguez και Youssouf Sabaly.

Η σουηδική ομάδα θα μπορούσε να αρκεστεί σε ένα 4-2-3-1.

Κάτοχοι Jack Butland, Leon Balogun, James Tavernier, John Lundstram, John Souttar, Cyriel Dessers, Borna Barisic, José Cifuentes, Rabbi Matondo, Abdallah Sima και Todd Cantwell.

Καταγράφηκαν οι ακόλουθοι τραυματισμοί Danilo, Steven Davis, Ryan Jack, Tom Lawrence και Nicolas Raskin.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Europa League :