Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ: Πιθανή ενδεκάδα (14/12) – Europa League

Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ προεπισκόπηση

Η Γουέστ Χαμ και η Φράιμπουργκ αναμετρώνται στο στάδιο του Λονδίνου για την 6η αγωνιστική του Europa League. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρώτη θέση στον όμιλο, όλα τα συστατικά για έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές.

Οι γηπεδούχοι μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς προέρχονται από ήττα σε εθνικό επίπεδο. Επίσης, έχουν θετικό ρεκόρ στα τελευταία παιχνίδια τους. με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Στο Europa League, η κατάσταση είναι διαφορετική από αυτή της Premier League, επειδή η ομάδα έχει ήδη προκριθεί στον επόμενο γύρο, πρέπει απλώς να εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Μπορεί να το κάνει αυτό επειδή είναι αήττητη στην έδρα της. με δύο διαδοχικές νίκες.

Δεν έχει δεχθεί γκολ στο γήπεδό της για τέσσερις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι επίσης ανάμεσα στις δέκα καλύτερες ομάδες όσον αφορά τα γκολ που έχουν σημειωθεί στη διοργάνωση, παρά το γεγονός ότι μόλις έχασε με 5-0 από τη Φούλαμ.

Από την άλλη πλευρά του γηπέδου, Φράιμπουργκ έχει πάρει φωτιά με τέσσερις συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα μετά από τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να πάρει τρεις βαθμούς για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Το θετικό είναι ότι είναι η πιο παραγωγική ομάδα στη διοργάνωση. με μέσο όρο 3,4 γκολ, 17 γκολ σε μόλις πέντε αγώνες. Επιπλέον, έχει πάρει έξι βαθμούς από τους έξι δυνατούς μακριά από την έδρα της. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι Γερμανοί είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος και ότι μπορούν να θριαμβεύσουν στην επίσκεψή τους στην αγγλική πρωτεύουσα.

Οι “γύπες” προέρχονται από τη νίκη με 1-0 επί της Βόλφσμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι το τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι τους. Βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς. Για αυτό το παιχνίδι, η στοίχημα για τη Γουέστ Χαμ για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο Α.

Γουέστ Χαμ Φράιμπουργκ σύνθεσηWest Ham Freiburg Συνθέσεις

Πιθανές ενδεκάδες Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα ξεκινήσει με σχηματισμό 4-3-3, ο οποίος θα μπορούσε να εξελιχθεί σε 4-4-1-1.

Η ενδεκάδα θα έχει ως εξής Lukasz Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Nayef Aguerd, Emerson, Tomas Soucek, James Ward-Prowse, Edson Álvarez, Jarrod Bowen, Mohammed Kudus, Lucas Paquetá.

Τα Σφυριά έχουν δύο απουσίες λόγω τραυματισμού: Alphonse Areola (καρπός), Michail Antonio (γόνατο).

Αποβλήθηκε: κανένας.

Ο Κρίστιαν Στράιχ θα σχηματίσει ένα 4-4-1-1, το οποίο θα μπορούσε να μετατραπεί σε 3-4-2-1.

Η σύνθεση θα είναι η εξής Noah Atubolu- Kilian Sildillia, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Jordy Makengo- Ritsu Doan, Maximilian Eggestein, Nicolas Hofler, Vincenzo Grifo- Merlin Rohl- Michael Gregoritsch.

Οι Γερμανοί υπέστησαν επτά τραυματισμούς: Christian Gunter (σπασμένο χέρι), Daniel-Kofi Kyereh (χιαστός σύνδεσμος), Kenneth Schmidt (κοιλιακός τραυματισμός), Max Rosenfelder (τένοντας), Maximilian Phillip (ώμος), Noah Weisshaupt (ασθένεια), Yannik Keitel.

Αναστολή: κανένας.

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Europa League: