Σέλτικ – Φέγενορντ: Η ενδεκάδα (13/12) – Champions League

Στον Ε’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται η μάχη ανάμεσα στην Celtic και Feyenoord. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου στις 21:00 (τοπική ώρα). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αντίπαλο, κάντε κλικ εδώ Σέλτικ – Φέγενορντ compo.

Σέλτικ – Φέγενορντ: Προγνωστικό αγώνα

Η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Φέγενορντ στο Σέλτικ Παρκ για το ημέρα της έκτης αγωνιστικής του ομίλου Ε του Champions League. Και οι δύο ομάδες θα θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη για να μην χάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση των ομίλων.

Οι φιλοξενούμενοι επιστρέφουν από τη νίκη 3-1 εναντίον της FC Volendam στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με καλά αποτελέσματα στη διοργάνωση. Ωστόσο, δεν έχει την ίδια τύχη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με έξι βαθμούς. Όλα αυτά χάρη σε δύο νίκες και τρεις ήττες.

Παρά τη φάση του αποκλεισμού, Celtic μέσα σε πέντε πόντους. Έχουν πάρει μόλις έναν βαθμό από μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημά της στη Σκωτία, με 13 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Αλλά οι επισκέπτες έχουν πλεονέκτημα έναντι της γηπεδούχου ομάδας για αυτόν τον αγώνα.

Οι δύο ομάδες έχουν μόνο ένα ρεκόρ head-to-head. Η Φέγενορντ κέρδισε με 2-0. Γκολ από τους Κάλβιν Στενγκς και Αλιρέζα Τζαχάνμπαχς.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που και οι δύο ομάδες τελείωσαν ένα παιχνίδι με ισοπαλία χωρίς γκολ. Η Σέλτικ και η Φέγενορντ θα πρέπει να έχουν αμφότερες την ευκαιρία να σκοράρουν. τουλάχιστον ένα γκολ στη μονομαχία τους. Ειδικότερα, η Φέγενορντ θέλει να πιάσει και να προσπεράσει τη Λάτσιο, η οποία απέχει τέσσερις βαθμούς από τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία.

Σέλτικ – Φέγενορντ: Πιθανή ενδεκάδα

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα έρθει με ένα σύστημα παιχνιδιού 4-3-3.

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από Hyeon-Gyu Oh, Alistair Johnston, Luis Palma, Nathaniel Phillips, Liam Scales, Matt O’riley, Greg Taylor, Michael Johnston, Tomoki Iwata, Callum McGregor και ο Joe Hart στο τέρμα.

Η Σέλτικ δεν θα έχει στη διάθεσή της Daizen Maedaο οποίος έχει τραυματιστεί στο γόνατο- ο Liel Abada, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον μηρό. Ο Ρέο Χατάτε και ο Τζέιμς Μακάρθι θα λείψουν επίσης με τραυματισμούς στους προσαγωγούς.

Η ομάδα του Άρνε Σλότ θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με έναν 4-2-3-1.

Ξεκινώντας XI Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, David Hancko, Marcos Lopez, Mats Wieffer, Quinten Timber, Antoni Milambo, Yankuba Minteh, Santiago Gimenez, Luka Ivanusec και Justin Bijlow στο τέρμα.

Η Φέγενορντ δεν θα έχει στη διάθεσή της τους τραυματίες Αλιρέζα Τζαχανμπάχσχ, Μπαρτ Νιέβκοπ με μυϊκό τραυματισμό και Κουιλίντσε Χάρτμαν με τραύμα.

Καμία ομάδα δεν έχει αποβληθεί.

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League