Πόρτο – Σαχτάρ: Σύνθεση ομάδας (13/12) – Champions League

Πόρτο θα έχει το δύσκολο έργο να νικήσει Shakhtar για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21:00 την Τετάρτη. Για περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ είναι μια επισκόπηση του Συνθέσεις Πόρτο – Σαχτάρ.

Πόρτο – Σαχτάρ: Προγνωστικό αγώνα

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη στην αναμέτρηση Πόρτο – Σαχτάρ. Η Πόρτο καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον όμιλό της και βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδώσει ελαφρώς λιγότερο καλά και μπορούν να προκριθούν μόνο στη φάση των ομίλων του Europa League.

Η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε δέκα γκολ και δέχθηκε πέντε στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Η διαφορά τερμάτων της είναι στο ευνοϊκό +5, η δεύτερη υψηλότερη στον όμιλό της. Επιπλέον, η Πόρτο έχει κερδίσει τρία από τα παιχνίδια της και έχασε τα άλλα δύο.. Έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς στη βαθμολογία, πίσω από την Μπαρτσελόνα. η οποία έχει 12 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, Η Πόρτο έχει χάσει μόνο μία φορά στην έδρα της και έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Παρόλα αυτά, η πορτογαλική ομάδα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα. Ο αγώνας έληξε με σκορ 2-1 και καταδίκασε τους Πορτογάλους.

Η Σαχτάρ θα δώσει επίσης τον έκτο και τελευταίο αγώνα της στη φάση των ομίλων. Συγκέντρωση 6 βαθμών για να προκριθούν και ακολουθεί η Αμβέρσα με μηδέν βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι καταλαμβάνουν την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Στους προηγούμενους γύρους, οι Ουκρανοί κέρδισαν τρεις αγώνες και έχασαν δύο.

Επιπλέον, η Σαχτάρ φτάνει έχοντας κερδίσει τρεις από τις μονομαχίες τους και δύο ήττες στους τελευταίους αγώνες τους σε διάφορες εκτός έδρας διοργανώσεις. Οι επισκέπτες πέτυχαν επτά γκολ, αλλά και δέχτηκε επτά, με διαφορά 0.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά για τον αγώνα Πόρτο – Σαχτάρ, οι γηπεδούχοι θα πρέπει να κερδίσουν.

Πιθανές ενδεκάδες για τον αγώνα Πόρτο – Σαχτάρ

Το Porto επρόκειτο να παρουσιαστεί υπό τη διεύθυνση του Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição με ένα 4-4-2.

Πλήρη μέλη : Diogo Meireles Costa, Jorge Eduardo Sánchez Ramos, Kléper Laveran Lima Ferreira, José Pedro Da Silva Figueiredo Freitas, João Miguel Teixeira Mendes, Eduardo Gabriel Aquino Cossa, Alan Gonzalo Varela, Stephen Antunes Eustaquio, Francisco Evanilson De Lima Barbosa και Mehdi Taremi.

Υπάρχουν τρεις απόντες για ιατρικούς λόγους. Δεξιός εξτρέμ Gabriel Veron Fonseca de Souza δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω ρήξης μηριαίου οστού. Δεν θα έχει επίσης στη διάθεσή του τον αριστερό μπακ Wendell Nascimento Borges λόγω άγνωστου τραυματισμού, και ο κεντρικός αμυντικός Iván Marcano Sierraλόγω ρήξης χιαστού συνδέσμου.

Οι Francisco De Lima Barbosa, Iván Jaime Pajuelo, Alan Gonzalo Varela, Eduardo Gabriel Aquino Cossa και Kléper Lima Ferreira είναι επίσης αμφίβολοι καθώς δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το 90λεπτο λόγω σωματικών ενοχλήσεων. Αλλά κανένας παίκτης δεν έχει προειδοποιηθεί για αυτόν τον αγώνα.

Η Σαχτάρ μπήκε στον αγώνα σε κατάσταση 4-3-3 υπό τις διαταγές του Marino Pusic.

Κάτοχοι: Dmytro Riznyk, Giorgi Gocholeishvili, Valeriy Bondar, Mykola Matviyenko, Irakli Azarov, Dmytro Kryskiv, Artem Bondarenko, Georgiy Sudakov, Oleksandr Zubkov, Danylo Sikan και Newertton Martins Da Silva.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει επίσης τρεις παίκτες σε αναρρωτική άδεια. Ο δεξιός μπακ Yukhym Konoplya δεν θα αγωνιστεί λόγω άγνωστου τραυματισμού. Επιπλέον, ο αριστερός εξτρέμ Ivan Petryak θα απουσιάσει επίσης με τραυματισμό στον αστράγαλο, όπως και ο σέντερ-φορ Lassina Chamste Soudine Franck Traoré ο οποίος υποφέρει από ρήξη χιαστού.

Shakhtar δεν έχει προειδοποιημένους παίκτες ή σε διαθεσιμότητα. Ωστόσο, η συμμετοχή των Danylo Sikan, Oleksandr Zubkov και Dmytro Kryskiv είναι αβέβαιη, καθώς τραυματίστηκαν στον τελευταίο αγώνα.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ