Σπόρτινγκ – Στουρμ Γκρατς: Δωρεάν πρόβλεψη (14/12) – Europa League

Η Σπόρτινγκ καλωσορίζει Sturm Graz. Ο αγώνας είναι μέρος της φάσης των ομίλων του Europa League και είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 (τοπική ώρα). Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την αναμέτρηση, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το δωρεάν πρόβλεψη Σπόρτινγκ – Στουρμ Γκρατς.

3 προβλέψεις Σπόρτινγκ vs Στουρμ Γκρατς

Νίκη της γηπεδούχου ομάδας

Η τάση υποδηλώνει ότι Sporting Portugal είναι το φαβορί για αυτόν τον αγώνα εξαιτίας των μεγάλων ευκαιριών που έχει απέναντι στον Sturm.

Η ομάδα απέδειξε ότι είχε μια εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση κερδίζοντας τους τελευταίους έξι αγώνες στο γήπεδό της. Αυτό το θετικό ρεκόρ της δίνει ένα σαφές πλεονέκτημα όσον αφορά την αυτοπεποίθηση και την εξοικείωση με το αγωνιστικό περιβάλλον.

Στο τελευταίο και μοναδικό πρόσωπο με πρόσωποΗ Σπόρτινγκ Πορτογαλίας κέρδισε από διαφορά 1 γκολ. Αυτό το προηγούμενο αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την ικανότητα της ομάδας να νικήσει τη Στουρμ Γκρατς σε αυτό το παιχνίδι.

Η Σπόρτινγκ έδειξε αξιοσημείωτη συνέπεια στην επίθεση με τουλάχιστον ένα γκολ στους τελευταίους 20 αγώνες στη σειρά. Επιπλέον, η εξαιρετική της εμφάνιση στο 8-0 επί της Ντουμιένσε/CJP II υπογραμμίζει τη δύναμη της επίθεσής της και το γεγονός ότι δεν δείχνει έλεος σε αντιπάλους που δεν αποτελούν απειλή.

Και οι δύο ομάδες απέδειξαν ότι είναι ικανές να πετύχουν γκολ στο τους τελευταίους αγώνες τους. Η Σπόρτινγκ Πορτογαλίας έχει εντυπωσιακό μέσο όρο 3 γκολ ανά παιχνίδι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, γεγονός που υποδηλώνει μια αποτελεσματική και παραγωγική επίθεση.

Η Στουρμ Γκρατς, από την πλευρά της: Η Στουρμ Γκρατς, από την πλευρά της, έχει να επιδείξει μια πολύ καλή εικόνα, κατά μέσο όρο 1,4 γκολ ανά παιχνίδι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Παρόλο που η Σπόρτινγκ Πορτογαλίας διαθέτει συμπαγή άμυνα, η Στουρμ Γκρατς μπορεί να δυσκολευτεί να την ξεπεράσει, παρά την ισορροπημένη της επίθεση.

Η Σπόρτινγκ Πορτογαλίας τείνει να ανοίγει το σκορ στα πρώτα λεπτά στα περισσότερα παιχνίδια της.

Αυτή η ικανότητα να παίρνουν το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά θα μπορούσε να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για το τελικό αποτέλεσμα, αν οι αντίπαλοί τους δεν καταφέρουν να βελτιώσουν την άμυνά τους σε αυτό το ματς.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις στην Unibet για αυτόν τον αγώνα:

Νίκη της Σπόρτινγκ

1.67

Περισσότερα από 1.5 γκολ

1.23

Η Σπόρτινγκ ανοίγει το σκορ

1.53

Οι πιθανότητες μπορεί να ποικίλλουν*.

Μάθετε όλα τα τελευταία νέα για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο