Καραμπάγκ – Χέκεν: Δωρεάν πρόβλεψη (14/12) – Europa League

Qarabag και Häcken συναντώνται αυτή την Πέμπτη στο πλαίσιο του Europa League. Ποιος θα κερδίσει αυτό το καθοριστικό παιχνίδι στον όμιλο H; Για περισσότερες λεπτομέρειες, ακολουθήστε το Qarabag – Häcken πρόβλεψη.

3 Προβλέψεις : Καραμπάγκ – Χέκεν

Η Qarabag πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι ως φαβορί. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται στην κατάταξη της δεύτερη θέση στον όμιλο Η μετά την ισοπαλία 2-2 με τη Μόλντε την προηγούμενη αγωνιστική. Η αζέρικη ομάδα έχει συγκεντρώσει έτσι δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στους τελευταίους πέντε αγώνες τους.

Επιπλέον, η Qarabag θα φιλοξενήσει αυτό το παιχνίδι. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς έχει συγκεντρώσει συνολικά τέσσερις εντός έδρας νίκες και μόλις μία πρόσφατη ήττα.

Η Häcken, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου. Η σουηδική ομάδα δεν έχει κερδίσει ακόμα. Ο τελευταίος αγώνας της με τη Λεβερκούζεν έληξε επίσης με ήττα, με την δύο γκολ που δέχτηκε.

Οι Σουηδοί βρίσκονται επίσης σε κακή θέση εκτός έδρας, αφού δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν. κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους εκτός έδρας. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι πολύ πιθανό η Καραμπάγκ να κερδίσει αυτή τη φορά.

Με τη βελτιωμένη απόδοση του Χέκεν, είναι λογικό οι Αζέροι να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να σκοράρουν. το πρώτο γκολ του αγώνα. Τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, η Καραμπάγκ νίκησε τους Σουηδούς χάρη σε ένα γκολ, κάτι που μπορεί να συμβεί και αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της διοργάνωσης, οι Χέκεν, έχουν μόνο δύο γκολ από την έναρξη της διοργάνωσης.μια σαφής ένδειξη της αδυναμίας της επίθεσης. Αντίθετα, η Καραμπάγκ έχει πετύχει πέντε γκολ μέχρι στιγμής, δηλαδή κατά μέσο όρο 1,5 γκολ ανά παιχνίδι.

Στην προηγούμενη συνάντηση, η αζέρικη ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχε καλύτερα στατιστικά στοιχεία, περιορίστηκε σε μόλις ένα γκολ. Συνολικά, η ικανότητα της Qarabag να σκοράρει γκολ παραμένει μάλλον περιορισμένη. Στην πραγματικότητα, σκοράρει λιγότερα από 2,5 γκολ ανά αγωνιστική του Europa League.

Η σουηδική ομάδα στερείται επιθετικής ικανότητας και δεν αποδίδει πολύ καλά. Μία από τις πιο παραγωγικές ομάδες της διοργάνωσης. Ωστόσο, στον προηγούμενο αγώνα με την Καραμπάγκ, κατάφερε να αντέξει τα σουτ της αζέρικης ομάδας. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε ότι ο πίνακας των σκόρερ θα πλησιάσει τα δύο γκολ.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις στην Unibet για αυτόν τον αγώνα:

Νίκη της Qarabag

1.37

Λιγότερα από 2.5 γκολ

1.24

Η Καραμπάγκ ανοίγει το σκορ

1.25

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.