Συνθέσεις Γουέστ Χαμ – Γκεντ: πιθανές ομάδες [20/04]

Η πρόβλεψή μας: Νίκη της Γουέστ Χαμ

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Γκεντ στον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του Conference League στις 20 Απριλίου. Το στάδιο του Λονδίνου έχει βάλει τα καλά του για το παιχνίδι, το οποίο ξεκινά στις 21:00 τοπική ώρα. Βρείτε εδώ τις συνθέσεις των ομάδων και τις ώρες του αγώνα Γουέστ Χαμ – Γκεντ.

Γουέστ Χαμ – Gent προεπισκόπηση

Η Γουέστ Χαμ πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι με ευνοϊκή πρόγνωση μετά την ισοπαλία 2-2 με την πρωτοπόρο Άρσεναλ στην Premier League. Τα σφυριά καταλαμβάνουν την πρώτη θέση Δεκαπέντεη θέση του πρωταθλήματος με 31 βαθμούς. Απέχουν μόλις τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες απέσπασε την ισοπαλία απέναντι στους Gunners χάρη στα γκολ των Τζάροντ Μπόουεν και Said Benrahma.

Στο συνέδριο, Η Γουέστ Χαμ αποκλείει τη Λάρνακα στους 16 με 6-0 στο σύνολο. Αυτή η σειρά δεν προβλημάτισε την αγγλική ομάδα. Στην πραγματικότητα, το πρώτο σκέλος ήταν 4-0το οποίο είναι σχεδόν αδύνατο να αναπληρωθεί.

Στο πρώτο παιχνίδι αυτού του προημιτελικού, η Γουέστ Χαμ έπαιξε ένα καλό παιχνίδι εναντίον της Γκεντ. Αλλά η αποσπάσεις στο δεύτερο ημίχρονο κόστισαν τη νίκη στη βρετανική πλευρά. Πράγματι, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες πήραν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ings.

Γουέστ Χαμ - Γκεντ
Τέσσερις φορές βρήκε δίχτυα η Γουέστ Χαμ στο πρώτο ματς | Photo : West Ham Officials

Από την άλλη πλευρά, La Gantoise έχουν μια καλή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Στην κορυφαία κατηγορία του Βελγίου, μόλις έφερε ισοπαλία 1-1 εναντίον της Mechelen. Με αυτόν τον βαθμό, οι Βέλγοι ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της διοργάνωσης με 56 βαθμούς.

Το 11 του Hein Vanhaezebrouck δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το πλεονέκτημα της έδρας στο πρώτο παιχνίδι. Οι παίκτες του έκαναν τέσσερα σουτ προς την εστία αλλά δεν ήταν τόσο εύστοχοι. Το γκολ του Βελγίου σημείωσε ο Hugo Cuypers.

La Gantoise πρέπει τώρα να κοιτάξει να προκριθεί σε τβρετανικό έδαφος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νικητής αυτής της σειράς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.AZ Alkmaar και Άντερλεχτ.

Γουέστ Χαμ – Γκεντ

Γουέστ Χαμ

Moyes παίζει με ένα 4-3-3.

  • Επικεφαλίδες : Alphonse Areóla- Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Naif Aguerd, Emerson- Flynn Downes, Declan Rice, Lucas Paquetá- Jarrod Bowen, Danny Ings, Said Benrahma.
  • Απόντες λόγω τραυματισμού: Angelo Ogbonna και Gianluca Scamacca.

Gent

Hein στοιχηματίζει σε ένα 3-4-1-2.

  • Επικεφαλίδες : Davy Roef, Jordan Torunarigha, Joseph Okumura, Kamil Piatkowski, Alessio Castro-Montes, Sven Kums, Julien De Start, Malick Fofana, Hyun-Seok Hong, Hugo Cuypers, Gift Orban.
  • Απόντες λόγω τραυματισμού: Andrew Hjulsager και Darko Lemajic.