Συνθέσεις Ελβετία U21 – Γαλλία U21: πιθανές ομάδες [28/06]

Ο όμιλος D της φάσης των ομίλων του Euro U21 προσελκύει μεγάλη προσοχή. Αυτή τη φορά, είναι η σειρά της Ελβετίας να αντιμετωπίσει τους τρομερούς Bleuets της Γαλλίας. Για να μάθετε ποιοι θα αγωνιστούν σε αυτό το ματς, παραθέτουμε τα ονόματα των παικτών. σύνθετο Ελβετία U21 – Γαλλία U21.

Ελβετία U21 – Γαλλία U21: Προγνωστικό αγώνα

Go to Στάδιο Radulescu από 20H45 (ώρα Γαλλίας) για αυτή την αναμέτρηση της φάσης των ομίλων. Ο αγώνας αυτός έχει τα φόντα για έναν τελικό του ομίλου Δ, δεδομένων των αποτελεσμάτων των πρώτων αγώνων. Πράγματι, η Ελβετία U21 και η Γαλλία U21 έχουν επιτύχει πανομοιότυπα αποτελέσματα στις αντίστοιχες μονομαχίες τους. εναντίον της Νορβηγίας U21 και Ιταλία U21. Η γαλλική και η ελβετική ομάδα U-21 υπολογίζουν σε… 3 βαθμούςΑυτό σημαίνει μία νίκη, δύο γκολ και ένα γκολ σε ένα ματς. Αυτός ο αγώνας θα κρίνει ποιος θα τερματίσει πρώτος στον όμιλο Δ. Είναι δύσκολο να διαλέξει κανείς φαβορί για αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι βέβαιο ότι μερικές από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου θα είναι εκεί. θα σημειωθούν γκολ και στα δύο στρατόπεδα, επειδή είναι επιθετικές ομάδες.

Ελβετία Γαλλία U21

Πιθανή ενδεκάδα Ελβετία U21 – Γαλλία U21

Παρακάτω, σας δίνουμε την επίσημες συνθέσεις Ελβετία U21 και Γαλλία U21.

Ελβετία U21

Κάτοχοι Saipi – Blum – Stergiou – Burch – Omeragic – Ndoye – Sohm – Jashari – Imeri – Stojilkovic – Rieder

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Γαλλία U21

Κάτοχοι : Meslier – Gendrey – Lukeba – Badiashile – Larouci – W. Zaïre-Emery – Olise – Massengo – Barcola – Kalimuendo – Gouiri

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού: Γκαρσόν, Γκαρσόν, Γκαρσόν: Κανένας

Απουσιάζει λόγω αναστολής : Κανένας

Τελευταία νέα και από τις δύο ομάδες

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το UEFA EURO U21 :