Σύνθεση Ουγγαρία – Λιθουανία: οι πιθανές ομάδες [20/06]

Η πρόβλεψή μας: νίκη της Ουγγαρίας

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Ένας ακόμη προκριματικός γύρος του ομίλου G μεταξύ της Ουγγαρίας και της Λιθουανίας. Τα δύο έθνη αποφάσισαν να καλέσουν τους καλύτερους παίκτες τους για αυτό το παιχνίδι. Ανακαλύψτε το Ουγγαρία – Λιθουανία σύνθετο στις ακόλουθες γραμμές.

Ουγγαρία – Λιθουανία: προεπισκόπηση αγώνα

Αυτό Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 στις 20.45 (ώρα Γαλλίας), οι παίκτες από την Ουγγαρία και τη Λιθουανία θα βρεθούν αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Puskas Arena Park. Περιμένουμε ένα έντονο παιχνίδι ανάμεσα σε μια λιθουανική ομάδα που θέλει ακόμα να ελπίζει και μια Ουγγαρία οι οποίοι θα επιδιώξουν να εδραιώσουν την πρόκρισή τους. Η γηπεδούχος ομάδα (Ουγγαρία) είναι 2e από την ομάδα Ε με 4 βαθμούς. Βρίσκονται 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σερβία. Πρέπει λοιπόν να κερδίσουν πάση θυσία για να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τα τελικά του Euro 2024.

Λιθουανία βρίσκεται σε κακή θέση στο 4e θέση κατάταξης. Σε δύο αγώνες δεν κατάφερε να κερδίσει (μία ισοπαλία και μία ήττα). Η Ουγγαρία απέδειξε την ανωτερότητά της έναντι της Λιθουανίας σε αρκετές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, η κέρδισε τις 3 από τις τελευταίες 5 συναντήσεις τους direct. Η ιστορία είναι πιθανό να επαναληφθεί απόψε.

Ουγγαρία - Λιθουανία

Πιθανές ενδεκάδες Ουγγαρία – Λιθουανία

Εδώ είναι οι παίκτες που επιλέχθηκαν για αυτό το παιχνίδι μεταξύ της Ουγγαρίας και της Λιθουανίας.

Ουγγαρία

Πλήρη μέλη Dibusz – Lang – Orban – Szalai – Nagy – Vecsei – Kerkez – Sallai – Szoboszlai – Bolla B – Adam

Απών λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Λιθουανία

Πλήρη μέλη Zubas – Lasickas – Kazukolovas – Girdvainis – Beneta – Slivka – Romanovskij – Gineitis – Novikovas – Cernych – Paulauskas G.

Απουσιάζει λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Euro 2024 :