Σύνθετη Γεωργία U21 – Πορτογαλία U21: σύνθεση [21/06]

Η πρόβλεψή μας: Νίκη της Πορτογαλίας U21

18+ | Διαφήμιση | Το παιχνίδι ενέχει ρίσκο

Το Euro Espoirs ξεκινάει με το δεξί, με έναν λαχταριστό αγώνα μεταξύ της Γεωργίας U21 και της Πορτογαλίας U21 στις 21 Ιουνίου στις 6μμ ακριβώς. Ο πρώτος αγώνας στον Όμιλο Α θα διεξαχθεί στην Boris Paichadze Dinamo Arena για να ανοίξει το τουρνουά; μάθετε τις πιθανές συνθέσεις για τον αγώνα. Γεωργία U21 εναντίον Πορτογαλίας U21.

Γεωργία U21 – Πορτογαλία U21: Προγνωστικό αγώνα

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι σε αυτή την κατηγορία, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά σε φιλικό παιχνίδι. Για την ακρίβεια, η Πορτογαλία ήταν αυτή που επικράτησε στις 24 Σεπτεμβρίου απέναντι στη Γεωργία. σκορ 4 -1. Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά αντίθετα ρεκόρ και οι ομάδες τους κάθε άλλο παρά μοιάζουν. Ορισμένοι από τους παίκτες κλήθηκαν στην ανώτερη ομάδα για το προκριματικά του Euro 2024 στη Γερμανία.

Για τον αγώνα στον επόμενο γύρο, η ομάδα Πορτογαλία U21 θα πρέπει να αντλήσει έμπνευση από την ομάδα των ανώτερων ομάδων που έχει συγκεντρώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντογια να τα πάνε τόσο καλά όσο το 2016. Θα είναι σε θέση να βασιστούν στον Fabio Viera και Fabio Silva. Οι Λουζιτανοί μετράνε 8 νίκες στους τελευταίους 9 αγώνες τους και δεν θα δυσκολευτούν να ξεφορτωθούν τους αντιπάλους τους.

Η Πορτογαλία είναι μια scoring machine και πολύ συχνά, χτυπάει δυνατά. Στους τελευταίους 11 αγώνες του, υπήρξαν τουλάχιστον 3 γκολ σε 9 περιπτώσεις. Η ομάδα έχει επίσης πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε περίπτωση. Από τότε που έχασε από τη Γερμανία στον τελικό του Euro U21 το 2021, έχει παίξει 15 αγώνες με μόλις μία ήττα και 13 νίκες. Σαφώς και βλέπουμε ένα ματς με περισσότερα από 2,5 γκολ.

Γεωργία - Πορτογαλία παιχνίδια

Πιθανές ενδεκάδες Γεωργία U21 – Πορτογαλία U21

Οι προπονητές θα επιλέξουν να παρατάξουν την ιδανική ενδεκάδα για να βοηθήσουν τις ομάδες τους να φτάσουν στη νίκη.

Γεωργία U21

Κάτοχοι Kutaladze, Khvadagiani, Gelashvili, Kalandadze, Maisuradze, Lominadze, Parulava, Kvernadze, Mmageishvili, Otar, Gagua.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Πορτογαλία U21

Κάτοχοι : D. Costa, Fernand, Leao, Dalot, P. Neto, Jota, F. Luis, D. Leite, Vitinha, Mendes, Queiros.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Όλα τα τελευταία νέα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο 2024