Τουλούζ – Γιούνιον Σεν Ζιλουά: σύνθεση (30/11) – Europa League

Τουλούζ καλωσορίζει τους Βέλγους από Union St Gilloise σε μια αποφασιστική μονομαχία. Αυτός ο αγώνας αποτελεί μέρος του Europa League στις 30 Νοεμβρίου από τις 21:00 (τοπική ώρα). Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον αγώνα, διαβάστε εδώ compos Toulouse vs Union St Gilloise.

Τουλούζη – Union St Gilloise: Προγνωστικά του αγώνα

Η Τουλούζ πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στη Ligue 1 από τη Μονπελιέ και τη Χάβρη. 15 χρόνια μετά το τελευταίο ευρωπαϊκό κύπελλο, η TFC επιστρέφει και πάλι στις ηπειρωτικές διοργανώσεις.

Μέχρι στιγμής, οι “βιολέτες” έχουν κάνει μάλιστα μια εκπληκτική πορεία. Σε 4 αγώνες, έχουν χάσει έναν, έχουν φέρει μία ισοπαλία και έχουν κερδίσει δύο. Η πιο ηχηρή νίκη παραμένει εναντίον της Λίβερπουλ εντός έδρας με σκορ 3-2. A ιστορική νίκη η οποία τους ανέβασε στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Απέναντί τους βρίσκεται η USG, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας της. Ο σύλλογος έχει μόλις συγκεντρώσει μια σειρά από 7 διαδοχικές νίκες. Η σημαντικότερη νίκη του ήταν εναντίον του κύριου διεκδικητή του τίτλου, του Club Bruges. Στο Europa League, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, με 3e place. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας νίκης, μιας ισοπαλίας και δύο ηττών.

Στο πρώτο παιχνίδι, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. 1-1 ισοπαλία. Μέχρι στιγμής, η Τουλούζ έχει κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της σε αυτή την αγωνιστική περίοδο. Ακριβώς το αντίθετο από τους Βέλγους, οι οποίοι άργησαν να βρουν τη λύση για να πετύχουν ένα τέτοιο κατόρθωμα.

Ομολογουμένως, οι Βέλγοι δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά θεωρούμε ότι η Τουλούζ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στα χαρτιά. Γι’ αυτό και ποντάρουμε στην μια διπλή ευκαιρία με τις δύο ομάδες να μπορούν να σκοράρουν.

Τουλούζη

Πιθανή σύνθεση Τουλούζ – Union St Gilloise

Αυτές είναι οι πιθανές ενδεκάδες για τον αποψινό αγώνα:

Τουλούζη

Η Τουλούζ θα παίξει με ένα εξαιρετικά επιθετικό σύστημα.

Ρέστες – Ντέσλερ, Νικολάισεν, Κόστα, Σουάζο – Κάσερες, Σιέρο, Σμιντ – Ντόνουμ, Νταλίνγκα, Μάγκρι.

Απόντες λόγω τραυματισμού Aboukhlal, Genreau.

Απουσιάζει λόγω αναστολής : Spierings (μη εγγεγραμμένο μέλος)

Union St Gilloise

Πλήρη μέλη : Μόρις – Κάστρο-Μόντες, Μακάλιστερ, Μπέρτζες, Μαχίντα – Λαπουσέν, Αμανί, Βανχούτ – Πουέρτας, Έκερτ, Αμούρα.

Απόντες λόγω τραυματισμού : Nilsson

Απουσιάζει λόγω αναστολής : /

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Τουλούζη