Φιορεντίνα – Γκενκ: δωρεάν πρόβλεψη (30/11) – Διάσκεψη Europa League

Η Φιορεντίνα και η Γκενκ αναμετρώνται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League.e ημέρα της φάσης των ομίλων της Διάσκεψης του Europa League. Αυτή η αναμέτρηση του ομίλου F θα διεξαχθεί στο Stadio Artemio Franchi στις 30 Νοεμβρίου 2023 από τις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Τώρα ήρθε η ώρα να στοιχηματίσετε στον αγώνα χρησιμοποιώντας αυτό το Πρόβλεψη για το παιχνίδι Φιορεντίνα – Γκενκ.

Πρόβλεψη Φιορεντίνα – Γκενκ : 3 Προβλέψεις

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Fiorentina και η Γκενκ θα είναι κρίσιμες για τη βαθμολογία του ΣΤ’ ομίλου του Europa Conference League. Η γηπεδούχος ομάδα είναι ηγέτες και αήττητοι με 8 βαθμούς σε 4 αγώνες, 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Φιορεντίνα παίζει για να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή του πίνακα και να εξασφαλίσει σχεδόν σίγουρα την πρόκριση. Στη Seria Aοι Βιόλα βρίσκονται στην 7η θέσηe θέση και προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τη Μίλαν. Θα επιδιώξει να παραμείνει σε καλό δρόμο στο Europa Conference League. Η Γκενκ με τη σειρά της έχασε εκτός έδρας από τη Στάνταρντ Λιέγης στο πλαίσιο της Jupiler Pro League. Η Les Bleus βρίσκεται στην 6η θέσηe place στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στο Europa Conference League, καταλαμβάνει την 3η θέση.e θέση με 6 βαθμούς, ισόβαθμη με τη Φερεντσβάρος, 2e. Εδώ είναι 3 αποτελεσματικές επιλογές σε αυτή την πρόβλεψη Φιορεντίνα – Γκενκ.

Πρόβλεψη 1: Νίκη της Φιορεντίνα

Όλες οι προϋποθέσεις υπάρχουν για να θριαμβεύσει η Φιορεντίνα επί της Γκενκ. Είναι αήττητη πρωτοπόρος του ομίλου και έχει ήδη κάνει τη δύσκολη δουλειά της ισοπαλίας του 1era αντιπαράθεση. Η ιστορία δείχνει ότι Η Φιορεντίνα είναι τρομερή στην έδρα της. Το οποίο καθιστά τη νίκη της ένα ασφαλές στοίχημα.

Πρόβλεψη 2: Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Δεν έχουμε στοίχημα για τον σκόρερ σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν. Η Φιορεντίνα το έχει κάνει σε κάθε ένα από τα παιχνίδια της στη Διάσκεψη του Europa League. Οι “βιολέτες” έχουν πετύχει 11 γκολ και έχουν δεχθεί 4 σε 4 αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι δέχονται κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι. Με δεδομένο ότι η Γκενκ έχει 5 γκολ (εκ των οποίων τα 2 απέναντι στη Φιορεντίνα) και 3 γκολ που έχει δεχθεί, είναι πιθανό οι Βέλγοι να βρουν και αυτοί δίχτυα.

Πρόβλεψη 3: περισσότερα από 1,5 γκολ στο 1εποχή ημίχρονο

Περιμένουμε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, δεδομένου του τι διακυβεύεται. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν περισσότερα από 1,5 γκολ στα πρώτα 45 λεπτά.. Αυτό συνέβη και στην τελευταία συνάντηση, όταν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 1-1. Αυτή τη φορά, η Φιορεντίνα θα μπορούσε να πετύχει το νικητήριο γκολ μπροστά στο κοινό της.

Αν σας έπεισαν αυτά τα στοιχήματα, μην διστάσετε να ελέγξετε τις καλύτερες αποδόσεις στην Unibet :

Φιορεντίνα – Γκενκ καλύτερες αποδόσεις
Φιορεντίνα νίκη 1.57
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.62
Περισσότερα από 1.5 γκολ σε 1εποχή ημίχρονο 2.50
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Προγνωστικά στοιχήματος Fiorentina Genk

Ιστορικό τελευταίων αγώνων μεταξύ Φιορεντίνα και Γκενκ

Εκτός από τον αγώνα της 21ης Σεπτεμβρίου 2023, δεν έχει υπάρξει ποτέ συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων. Την τελευταία φορά, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. μετά από ισοπαλία επί βελγικού εδάφους (2-2).

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διάσκεψη του Europa League :