Η Penn Entertainment εγκαινιάζει την επέκταση του M Resort με τελετή θεμελίωσης

Η απόφαση έρχεται μετά από Penn Entertainment επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να επενδύσει επιπλέον 850 εκατομμύρια δολάρια σε διάφορα έργα επέκτασης, τα οποία θα αφορούν όχι μόνο το M Resort, αλλά και άλλες ιδιοκτησίες της εταιρείας εκτός Νεβάδας.

Η Penn Entertainment αρχίζει την επέκταση του M Resort

Όσον αφορά το Resort MPenn έχει προβλέψει προϋπολογισμό ενός εκατομμυρίου ευρώ. 206 εκατομμύρια δολάρια από το πορτοφόλι της για να επεκτείνει το ακίνητο, καθώς αναμένει αυξημένη ζήτηση για τυχερά παιχνίδια και καταλύματα. Η Penn σχεδιάζει να προσθέσει 384 δωμάτια, ανεβάζοντας το σύνολο σε 774όπως επιβεβαιώνεται σε επίσημο δελτίο τύπου.

Το ακίνητο θα αναβαθμίσει επίσης τις εγκαταστάσεις του και θα επεκτείνει τους χώρους συνεδριάσεων. Παρόλο που η εταιρεία δεν είναι ιδιοκτήτης του ακινήτου, είναι ευθύνη του φορέα εκμετάλλευσης να διασφαλίσει ότι παραμένει ανταγωνιστικό μέσω της καινοτομίας και της ανακαίνισης, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης.

Με έδρα το Henderson, η τοποθεσία είναι σε καλή θέση να χρησιμοποιήσει την ανανεωμένη της εμφάνιση για να αποσπάσει τουρίστες και επισκέπτες από τα ανταγωνιστικά ακίνητα και να καθιερωθεί ως τοπικός ηγέτης σε μια αμφισβητούμενη αγορά. Η επέκταση του M Resort πρόκειται να συνεχιστεί κανονικά με Penn Entertainment δεν αναμένει καμία διαταραχή στο πρόγραμμα παραγωγής της.

Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ τα συνεργεία θα χρειαστούν περίπου 18 μήνες για να ολοκληρώσουν την επέκταση της ιδιοκτησίας.

M Resort Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Hussain Mahrous χαιρέτισε την ευκαιρία να δει την τοπική ιδιοκτησία να συνεχίζει να αναπτύσσεται και πρόσθεσε ότι ο φορέας εκμετάλλευσης επιθυμεί να απασχολήσει περισσότερους ανθρώπους και να συμβάλει στην τοπική αγορά εργασίας.

“Ανυπομονούμε να προσλάβουμε νέα μέλη της ομάδας και να επεκτείνουμε τις υπέροχες προσφορές που καθιστούν το M Resort προορισμό επιλογής για τους επισκέπτες και τους συνέδρους από όλη τη χώρα”. Mahrous.

Λειτουργία σε πλήρη δυναμικότητα έως ότου καλυφθεί η ζήτηση

Ο Mahrous σχολίασε επίσης το πρόσφατο κίνητρο για την επέκταση του M Resort. Ουσιαστικά, το θέρετρο λειτουργεί σε πλήρη δυναμικότητα τα πολυσύχναστα Σαββατοκύριακα στο Λας Βέγκας, όπως αποδεικνύεται από μια σειρά πρόσφατων εκδηλώσεων και μεγαλύτερων συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Super Bowl στο Στάδιο Allegiant στο Λας Βέγκας, Νεβάδα στο Φεβρουάριος 2024.

Το M Resort σίγουρα δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη ζήτηση για το Super Bowl, αλλά το Λας Βέγκας και η Νεβάδα συνεχίζουν να προσελκύουν εύπορους τουρίστες που το M Resort απλά δεν θέλει να χάσει. Η εταιρεία εργάζεται επί του παρόντος για την αύξηση της χωρητικότητάς της ώστε να ανταποκριθεί σε αυτή την αυξανόμενη και συνεχή ζήτηση.