Λειψία – Γιουνγκ Μπόις: Πιθανές ενδεκάδες (13/12) – Τσάμπιονς Λιγκ

Προεπισκόπηση Λειψία – Young Boys

Η Ρεντ Μπουλ Λειψίας είναι το φαβορί για αυτό το παιχνίδι. Είναι τέταρτη στην Μπουντεσλίγκα με εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, το ρεκόρ της είναι 3-0-2, με συγκομιδή εννέα βαθμών. Αυτό τους εξασφαλίζει μια θέση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, στη δεύτερη θέση του ομίλου G. Οι δύο ήττες τους προήλθαν στην πρώτη και τη δεύτερη αγωνιστική. εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

Young Boys, από την πλευρά του, συμμετέχει 10 νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες που τους φέρνει στην κορυφή της Superliga. Επιπλέον, τα 37 γκολ του τον καθιστούν πρώτο σκόρερ στην εγχώρια διοργάνωση.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να μεταφέρει αυτή την επίδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφούκέρδισαν μόλις ένα παιχνίδι σε πέντε γύρους. Επίσης, δεν έχουν χάσει κανένα από τα παιχνίδια τους με τους άμεσους αντιπάλους του Ερυθρού Αστέρα.

Αν δεν συμβεί κάποια καταστροφή, οι τέσσερις βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει σημαίνουν ότι είναι σχεδόν σίγουροι για μια θέση στα πλέι-οφ. UEFA Europa League. Για να μην συμβεί αυτό, θα πρέπει να χάσουν και οι Τσέχοι θα πρέπει να κερδίσουν τους Τσέχους. Πολίτες από τρία γκολ ή περισσότερα.

Θα είναι μια αναμέτρηση χωρίς άγχος για τους Γερμανούς, δεδομένου ότιΗ ήττα σημαίνει ελάχιστα ή τίποτα.. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα διστάσουν να κάνουν την Red Bull Arena να τους σεβαστεί και να κλείσουν τη φάση των ομίλων με το δεξί. Με πλεονέκτημα έδρας, ατομική υπεροχή και ένα εντυπωσιακό πρώτο παιχνίδι, είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Young Boys Λειψία σύνθεσηYoung Boys Leipzig συνθέσεις

Πιθανές ενδεκάδες για το παιχνίδι Λειψία – Γιουνγκ Μπόις

Μάρκο Ρόουζ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 3-4-3.

Η ενδεκάδα της Λειψίας θα αποτελείται από: Janis Blaswich- Mohamed Simakan, Lukas Klostermann, Castello Lukeba- Benjamin Henrichs, Kevin Kampl, Nicolas Seiwald, David Raum- Emil Forsberg, Christoph Baumgartner και Benjamin Sesko.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Dani Olmo, Willi Orbán και Timo Werner.

Raphael Wicky θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-3.

Η XI των Young Boys θα είναι : David Von Ballmoos- Lewin Blum, Aurele Amenda, Loris Benito, Ulisses Garcia- Joel Monteiro, Sandro Lauper, Cheikh Niasse, Filip Ugrinic- Meschack Elia και Jean-Pierre Nsame.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Δεν υπάρχουν αξιόλογες απουσίες.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League: