Άρσεναλ – Λανς: πιθανές ενδεκάδες (29/11) – Champions League

Προεπισκόπηση: Άρσεναλ – Λανς

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι Άρσεναλ – Λανς. Η Άρσεναλ είναι επικεφαλής του ομίλου και βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League 2024.

Η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε εννέα γκολ και δέχθηκε τρία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η διαφορά τερμάτων της είναι ευνοϊκή (+6), η υψηλότερη στον όμιλό της. Η Άρσεναλ έχει επίσης κερδίσει τρία από τα παιχνίδια της, δεν έχει φέρει καμία ισοπαλία και έχει χάσει ένα. Έχει εννέα βαθμούς στη βαθμολογία, ενώ ακολουθούν η PSV και η Λανς με πέντε βαθμούς.

Αλλού, όταν παίζει στην έδρα της, η Άρσεναλ έχει κερδίσει τέσσερις φορές, μία ισοπαλία και δεν έχει χάσει κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Επιπλέον, μόλις κέρδισε τη Σεβίλλη εκτός έδρας. Ο αγώνας έληξε με 2-0.

Καθώς η Λενς δίνει το πέμπτο και προτελευταίο παιχνίδι της στη διοργάνωση, συγκεντρώνει πέντε βαθμούς και βρίσκεται πίσω από την PSV, η οποία ισοβαθμεί στη διαφορά τερμάτων αλλά με το ίδιο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της διοργάνωσης, ακολουθούμενη από τη Σεβίλλη με δύο βαθμούς. Στις προηγούμενες αγωνιστικές: Η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει την πρώτη θέση από την πρώτη θέση, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει την δεύτερη θέση από την τρίτη θέση, Ligue 1 κέρδισε έναν αγώνα στη διοργάνωση, έφερε δύο ισοπαλίες και έχασε έναν.

Οι φακοί έχουν επίσης δύο ισοπαλίες και μια ήττα στους τελευταίους αγώνες της σε διάφορες διοργανώσεις, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τέσσερα γκολ, αλλά δέχθηκαν και τέσσερα, με διαφορά τερμάτων 0.

Αγώνες της Άρσεναλ ΛενςΣυνθέσεις φακών της Άρσεναλ

Πιθανή ενδεκάδα για το Άρσεναλ – Λανς

Arsenal

Η Άρσεναλ θα παρουσιαστεί υπό την ηγεσία του Μίκελ Αρτέτα με ένα 4-3-3.

Το 11 αρχικό Aaron Christopher Ramsdale, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Dos Santos Magalhães, William Alain André Gabriel Saliba, Takehiro Tomiyasu, Leandro Trossard, Declan Rice, Martin Ødegaard, Gabriel Teodoro Martinelli Silva, Gabriel Fernando De Jesus και Bukayo Saka.

Υπάρχουν τρεις απουσίες για ιατρικούς λόγους. Ο κεντρικός αμυντικός Jurriën David Norman Timber δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω ρήξης χιαστού συνδέσμου. Επίσης, δεν θα έχει στη διάθεσή του Thomas Teye Partey λόγω τραυματισμού στον μηρό και Emile Smith Rowe λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο επιτελικός μέσος Fábio Daniel Ferreira Vieira αποβλήθηκε λόγω κόκκινης κάρτας.

RC Lens

Ο φακός χρησιμοποιεί εκπαίδευση 3-6-1 υπό τη διοίκηση του Franck Haise.

Η ενδεκάδα των επισκεπτών θα περιλαμβάνει : Brice Lauriche Samba, Facundo Axel Medina, Abdukodir Khusanov, Jonathan Gradit, Przemysław Frankowski, Salis Abdul Samed, Neil El Aynaoui, Ruben Aguilar, Angelo Fulgini, Adrien Thomasson και Sepe Elye Wahi.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει επίσης τρεις παίκτες σε αναρρωτική άδεια. Αριστερός μπακ Deiver Andrés Machado Mena δεν θα αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και η ημερομηνία επιστροφής του δεν είναι γνωστή. Επιπλέον, ο εσωτερικός δεξιός Jimmy Cabot είναι επίσης εκτός με ρήξη χιαστού συνδέσμου, όπως και ο δεξιός εξτρέμ Óscar Manuel Cortés Cortés. Η Lens δεν έχει παίκτες με προειδοποίηση.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League :