Νιούκαστλ – Μίλαν: Η ενδεκάδα (13/12) – Τσάμπιονς Λιγκ

Ο F όμιλος του Champions League ετοιμάζεται για ένα άγριο φινάλε, καθώς η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει τη Μίλαν. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται αυτή την Τετάρτη από τις 21:00. Οι ειδικοί μας στο Foot221 σας δίνουν τη δική τους ανάλυση για την αναμέτρηση. συνθέτουν Νιούκαστλ – Μίλαν πιθανούς παίκτες.

Προγνωστικό αγώνα Νιούκαστλ – Μίλαν

Οι δύο ομάδες πηγαίνουν στον αγώνα Νιούκαστλ-Μίλαν για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ισόβαθμες στον ΣΤ’ όμιλο.

Οι δύο ομάδες συναντώνται στον όμιλο F ως τρίτος και τέταρτοςμε πέντε βαθμούς. Μετά από μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στον τελευταίο και μοναδικό τους αγώνα μαζί, έφεραν ισοπαλία 0-0. Τώρα, μετά από τρεις μήνες χωρίς να παίξουν στο ίδιο γήπεδο, θα συναντηθούν ξανά για να αναζητήσουν τη νίκη.

Στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, οι φιλοξενούμενοι έχουν το πλεονέκτημα. Είναι τρίτος στη Serie A με 29 βαθμούς. Η Μίλαν μετρά εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η γηπεδούχος ομάδα δεν είναι τόσο τυχερή. Είναι έβδομη στην κατάταξη, με 26 βαθμούς από οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Η Μίλαν είναι η ομάδα με τα περισσότερα πλεονεκτήματα για αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε να κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία πριν την ολοκλήρωση των 90 λεπτών. Ωστόσο, και οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι ομάδες δεν θέλουν να βρεθούν ξανά με άδεια δίχτυα.

Μέχρι στιγμής, η Μίλαν και η Νιούκαστλ έχουν και οι δύο καταγράψει 13 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια τους. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να βασιστούν στον καλύτερο παίκτη τους για να πετύχουν περισσότερα γκολ από τις καρακάξες. Ο παίκτης-κλειδί τους είναι Olivier Giroudο οποίος έχει πετύχει οκτώ γκολ φέτος.

Πιθανές ενδεκάδες για το Νιούκαστλ – Μίλαν

Η ομάδα του Έντι Χάουι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ένα σύστημα 4-3-3.

Πλήρη μέλη : Βαλεντίνο Λιβραμέντο, Φαμπιάν Σαρ, Τζαμάαλ Λασκέλς, Κίεραν Τριπιέ, Τζόελιντον, Μπρούνο Γκιμαράες, Λιούις Μάιλι, Άντονι Γκόρντον, Αλεξάντερ Ίσακ, Μιγκέλ Αλμίρον και Μάρτιν Ντουμπράβκα στα γκολ.

Ντάνιελ Μπερν και Έλιοτ Άντερσον, αμφότεροι με τραυματισμούς στην πλάτη. Harvey Barnes, τραυματισμός στον αστράγαλο- Joseph Willock, τραυματισμός στην αχίλλειο πτέρνα. Matt Targett, τραυματισμός στον προσαγωγό- Jacob Murphy και Nick Pope, τραυματισμοί στον ώμο και εξαρθρωμένος ώμος αντίστοιχα. Ούτε με τον Σβεν Μπότμαν λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Επιπλέον, οι “καρακάξες” θα στερηθούν τον Σάντρο Τονάλι, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με την περσινή σεζόν. 4-3-3.

Πλήρη μέλη : Samuel Chukwueze, Olivier Giroud, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Tijani Reijnders, Yunus Musah, Davide Calabria, Fikayo Tomori, Theo Hernandez, Alessandro Florenzi και Mike Maignan ως τερματοφύλακας.

Η Μίλαν δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Μαλίκ Τιάου με τραυματισμό στον προσαγωγό, Μάρκο Πελεγκρίνο με τραυματισμό στη φτέρνα, Μάρκο Σπορτιέλο με τραυματισμό στη γάμπα, Νόα Οκαφόρ με τραυματισμό στον μηρό, Πιερ Καλούλου με τραυματισμό στον προσαγωγό και Σιμόν Κιάερ με μυϊκό τραυματισμό.

Η ομάδα δεν έχει τιμωρίες για αυτό το ματς.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ