Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν: Πιθανές ενδεκάδες (12/12) – Τσάμπιονς Λιγκ

Προγνωστικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν

Η πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ στην έκτη θέση της Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν 27 βαθμούς, όσους και η Τότεναμ, με εννέα νίκες, εννέα ισοπαλίες και επτά ήττες.

Εν τω μεταξύ, στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, το ρεκόρ της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ αντικατοπτρίζει τη φόρμα της στην Premier League. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η τελευταία του ομίλου Α με τέσσερις βαθμούς, εννέα πίσω από την Μπάγερν.

Η Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Γαλατασαράι στο τον τελευταίο του αγώνα στο τουρνουά. Ωστόσο, η αγγλική ομάδα πρέπει να κερδίσει για να εξασφαλίσει τις πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Σε αντίθεση με την αγγλική ομάδα, η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα με 32 βαθμούς. Οι Βαυαροί μετράνε 10 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στην Bundesliga.

Οι Βαυαροί είναι επίσης πρώτοι στον όμιλό τους στο Champions League. Οι Γερμανοί δεν έχουν χάσει ούτε έναν αγώνα και ως εκ τούτου έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Κοπεγχάγη την προηγούμενη αγωνιστική. Ωστόσο, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέιτς δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέιτς, Η Μπάγερν είναι το φαβορί για να πάρει και τους τρεις βαθμούς απέναντι στην αγγλική ομάδα.

Μάντσεστερ Μπάγερν σύνθεσηΜάντσεστερ Μπάγερν Συνθέσεις

Η ομάδα της Γιουνάιτεντ εναντίον της Μπάγερν

Ποδοσφαιρικός σύλλογος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα επιλέξουν σχηματισμό 4-2-3-1 για αυτό το παιχνίδι.

Η αρχική 11άδα θα περιλαμβάνει τους André Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Scott McTominay, Sofyan Amrabat, Antony Dos Santos, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho και Rasmus Højlund.

Christian Eriksen (τραυματισμός στο γόνατο), Lisandro Martínez (τραυματισμός στο πόδι) και Casemiro (τραυματισμός στους προσαγωγούς) δεν θα είναι διαθέσιμος. Σε αυτούς προστίθενται οι αμφιβολίες των Mason Mount (τραυματισμός στη γάμπα) και Tyrell Malacia (σωματικά προβλήματα). Κανένας από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας δεν θα χάσει αυτόν τον αγώνα λόγω τιμωρίας.

Οι Βαυαροί γίγαντες θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-2-3-1.

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Μάνουελ Νόιερ, Αλφόνσο Ντέιβις, Κιμ Μιν-Τζέι, Νταγιότ Ουπαμεκάνο, Νουσέιρ Μαζραουί, Λέον Γκορέτσκα, Τζόσουα Κίμιχ, Λερόι Σανέ, Ερίκ Τσουπό-Μότινγκ, Κίνγκσλεϊ Κομάν και Χάρι Κέιν.

Οι Βαυαροί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους Matthijs de Ligt (ρήξη του έσω συνδέσμου του γόνατος) και Bouna Sarr (τραυματισμός χιαστού συνδέσμου). Εκτός από Tom Hülsmann (τραυματισμός στον μηρό) και Tarek Buchmann (τραυματισμός στον προσαγωγό). Ωστόσο, κανένας από τους παίκτες της Μπάγερν δεν θα χάσει τον σημερινό αγώνα λόγω προειδοποίησης.

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Champions League :