Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν έχει αυτοπεποίθηση ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Κέβιν ντε Μπρούιν: Ο Κέβιν ντε Μπρούιν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Champions League, Rúben Dias και Pep Guardiola συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ Μιλάνου. Ο Βέλγος μέσος χαρακτήρισε τον αυριανό τελικό ως έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της καριέρας του.

Ο Ντε Μπρούιν δίνει τις εντυπώσεις του ενόψει του τελικού

Ο παίκτης του Κολοράντο δήλωσε ότι ο αγγλικός σύλλογος είχε μια εξαιρετική σεζόν και το μόνο που απομένει είναι να την ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είπε επίσης ότι η συνέπεια που έχει δείξει σε όλο το Champions League δεν αξίζει τίποτα αν δεν κερδίσει τον αγγλικό σύλλογο. nerazzurri.

Ήμασταν πολύ συνεπείς και καλοί στο Champions League, απλά πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κερδίσουμε το πρώτο. Θα ήταν απίστευτο για τους παίκτες, τον σύλλογο και τους οπαδούς. Θα ήταν θεαματικό.

Ο Kevin το βαθμολόγησε

Ο καταγόμενος από το Ντρόνγκεν έχει κερδίσει τα πάντα εντός συνόρων με τους Πολίτες από τότε που ήρθε το 2015, 14 τρόπαια για την ακρίβεια. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο πιο πρόσφατος τίτλος μέχρι σήμερα που η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει κατακτήσει ακόμα. Η ομάδα έφτασε κοντά στο 2021 απέναντι στην Τσέλσι.

Με αυτό το σκεπτικό, ο Ντε Μπρούιν τόνισε ότι το μόνο για το οποίο μπορούν να τους κριτικάρουν είναι ότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν το Ορεχόν: “Είμαι εδώ οκτώ χρόνια και ήταν απίστευτοι. Πολλές καλές στιγμές, ακόμα κι αν δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε ακόμα αυτή τη διοργάνωση. Αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορούν να μας κατηγορήσουν“είπε ο Βέλγος.

Ο Κέβιν ανέλυσε τον αγώνα και τον πιθανό σχηματισμό των Ιταλών για τον τελικό. Είπε ότι το αμυντικό σύστημα της Ίντερ θα κάνει το παιχνίδι πολύ σφιχτό και έντονο στη μεσαία γραμμή. Είπε επίσης ότι ο αγώνας θα ήταν πολύ κλειστός και ότι θα υπήρχαν πολύ λίγα γκολ.

“Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ συμπαγής, με σχηματισμό 5-3-2, με δύο επιθετικούς για να κρατούν την μπάλα και γρήγορους παίκτες στο κέντρο. Αμύνονται πολύ καλά. Δεν περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι – αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ στον τελικό,

πρόσθεσε το

Το άγχος και η νευρικότητα του να είναι μπροστά στο σκορ είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουν αν δεν θέλουν να βυθιστούν στην απόγνωση. “Δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί πιθανώς δεν θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες από νωρίς”, δήλωσε η Skyblue 17.

De Bruyne – Haaland

Ο Κέβιν Ντε Μπρούινε ρωτήθηκε για τη σχέση του και την τη σχέση του με τον Νορβηγό επιθετικό Erling Haaland στο γήπεδο. Ο Βέλγος διεθνής δήλωσε ότι η ικανότητα του Cyborg να σκοράρει γκολ ήταν εκπληκτική και ότι η συμβολή του στο γήπεδο ήταν απαραίτητη.

“Έχει μια απίστευτη αναλογία τερμάτων και έχει βιοπροσαρμοστεί πολύ καλά. Ακόμα και στα τελευταία παιχνίδια που δεν σκόραρε, ήταν σημαντικός με πολλούς τρόπους”.

τόνισε το

Τέλος, ο Ντε Μπρούιν δεν θέλησε να χαρακτηρίσει το Champions League ως εμμονή, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος και η Σίτι δεν το έχουν κατακτήσει ακόμα, αλλά ξεκαθάρισε ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από πλευράς αναγνώρισης για έναν σύλλογο και έναν παίκτη.