Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ Μιλάνο [20/09]

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ Μίλαν: Προγνωστικό αγώνα

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μπαίνει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στην ενδέκατη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της εγχώριας διοργάνωσης, η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν έχει μόλις έξι βαθμούς μετά από μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Ωστόσο, οι Ισπανοί γνωρίζουν την προσπάθεια που χρειάζεται για να προκριθεί κανείς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, οπότε δεν έχουν καμία πρόθεση να χαρίσουν το παιχνίδι. Από την αλλαγή της μορφής του σημερινού Champions League, οι κυανόλευκοι έχουν προκριθεί μόνο δύο φορές.

Η Ρεάλ έχει διανύσει πολύ δρόμο Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην κυνηγήσουμε τη νίκη.

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, η Ίντερ Μιλάνο δεν θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι βρίσκονται στην κορυφή της Serie A με τέλειο ρεκόρ. μετά από πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια που έχουν παίξει. Στον τελευταίο τους αγώνα, οι “ασπρόμαυροι” δεν έδειξαν κανένα έλεος, νικώντας τη Μίλαν με 5-1..

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι Ιταλοί έχουν φτάσει στον τελικό, όπου έχασαν από τη Μάντσεστερ Σίτι στην τελευταία διοργάνωση. Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, λοιπόν, δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από το να παίξουν στον τελικό.

Σε αυτό το ματς, η Ίντερ είναι το φαβορί για τη νίκη στην μεταξύ τους αναμέτρηση με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον της Ίντερ Μιλάνου

Ρεάλ Σοσιεδάδ ποδοσφαιρική ομάδα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-3-3. Η αρχική ενδεκάδα αποτελούνταν από τους Álex Remiro, Kieran Tierney, Robin Le Normand, Igor Zubeldia, Hamari Traoré, Mikel Merino, Martín Zubimendi, Brais Méndez, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal και Takefusa Kubo.

André Silva λόγω τραυματισμού στον μηρό και Martin Merquelanz με τραυματισμό στο γόνατο, θα είναι οι μοναδικοί απόντες για το Ρεάλ. Οι Ισπανοί δεν έχουν προειδοποιημένους παίκτες για το ματς με την Ίντερ.

Football Club Internazionale Milano

Η ομάδα του Μιλάνου θα σχηματίσει σχηματισμό 3-5-2, το ίδιο τακτικό σχήμα που χρησιμοποιήθηκε στο Derby della Madonnina. Το αρχικό σχήμα θα περιλαμβάνει τους Yann Sommer, Matteo Darmian, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolò Barella, Hakan Çalhanoğlu, Henrij Mjitaryán, Federico Dimarco, Lautaro Martínez και Marcus Thuram.

Για τους μαύρους και τις μαύρες, Stefano Sensi είναι ο μοναδικός αμφίβολος για αυτόν τον αγώνα λόγω μυϊκών προβλημάτων. Επιπλέον, όλοι οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας θα είναι διαθέσιμοι, καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή προειδοποιήσεις για αυτή την περίπτωση.

Όλα τα τελευταία νέα από την Ίντερ Μιλάνου