Η Oddin.gg υπογράφει στρατηγική πολυετή συνεργασία με την Sportradar

Sportradar, ηγέτης στα αθλητικά δεδομένα και υπηρεσίες, έχει συνάψει συμφωνία με την Oddin.gg, έναν βραβευμένο πάροχο λύσεων στοιχημάτων για τον αθλητισμό. Η πολυετής συμφωνία θα επιτρέψει στην Sportradar να προσφέρει οπτικοακουστική ροή του αποκλειστικού περιεχομένου esports της Oddin στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της.

Η συνεργασία θα επιτρέψει στην Oddin να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες, σύμφωνα με τη φιλοδοξία της να επεκταθεί στην ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά στοιχημάτων esports. Η σύνδεση με την Sportradar θα επεκτείνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την εμβέλεια του επίσημου αγωνιστικού περιεχομένου της Oddin.gg, επιτρέποντάς της να αξιοποιήσει την ηγετική θέση του νέου συνεργάτη της στην αγορά.

Ενδεικτικά, το παγκόσμιο δίκτυο της Sportradar εκτείνεται σε περίπου 900+ πελάτες φορέων εκμετάλλευσης στοιχημάτων. Όλες αυτές οι εταιρείες θα μπορούν πλέον να προσθέσουν τις εκδηλώσεις esports της Oddin που μεταδίδονται σε ζωντανή ροή στο περιεχόμενό τους, προσφέροντας στους οπαδούς νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού.

Η παγκόσμια αγορά στοιχημάτων esports έχει ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 83 δισεκατομμύρια ευρώ, γεγονός που την καθιστά πολύ ελκυστική για τις εταιρείες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Η παγκόσμια αγορά livestreaming τυχερών παιχνιδιών, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να αυξηθεί από 810 εκατ. ευρώ το 2021 έως 1,41 δισ. ευρώ μέχρι το 2025.

Η Oddin.gg είναι ένας από τους μεγάλους παίκτες στον τομέα των στοιχημάτων esports και κατέχει τα επίσημα δικαιώματα σε διοργανώσεις υψηλού προφίλ, όπως το πρόσφατο Counter-Strike 2 (CS2). Η συνεργασία με την Sportradar καλύπτει κυρίως αρκετούς διάσημους διαγωνισμούς esports, όπως το PGL Copenhagen Major 2024, το πρώτο Major για το CS2, Dacha DOTA2 προκριματικά και κύρια γεγονότα, Dacha CS2 προκριματικά και κύρια γεγονότα και Tipsport MCR 2024.

Η συμφωνία αξιοποιεί τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Oddin.gg, Vlastimil Venclik, σχολίασε τη νέα συνεργασία, λέγοντας ότι η ομάδα του ξεκινάει ένα ταξίδι με την Sportradar. Εξήρε την τελευταία εταιρεία ως ηγέτη στον τομέα των αθλητικών δεδομένων και του περιεχομένου.

Αυτή η συνεργασία δεν είναι απλώς μια συνεργασία, αλλά ένας συνδυασμός ξεχωριστών δυνάμεων, όπου οι εκτεταμένες και εξελιγμένες δυνατότητες διανομής βίντεο της Sportradar θα αποτελέσουν το όχημα για τις απαράμιλλες αποδόσεις και τις αναλυτικές γνώσεις μας για τα esports.

Vlastimil Venclik, συνιδρυτής & CEO, Oddin.gg

Ο Venclik πρόσθεσε ότι η νέα συμμαχία “στοχεύει στην αξιοποίηση του καλύτερου και των δύο κόσμων”, συγχωνεύοντας την τεχνογνωσία του Oddin στον τομέα των esports με τη διανομή βίντεο της Sportradar.

Patrick Mostboeck, ανώτερος αντιπρόεδρος της Sportradar για τη δέσμευση των φιλάθλων, σχολίασε επίσης το θέμα, λέγοντας ότι η συμφωνία θα ενισχύσει την προσφορά της εταιρείας του στον τομέα των esports, ενώ θα υποστηρίξει τα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης της Oddin.gg.

Οι οπτικοακουστικές έξοδοι εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης της Sportradar, καθώς και οι ολοκληρωμένες λύσεις Live Odds και συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο, παρέχουν στους φορείς εκμετάλλευσης στοιχημάτων τα κρίσιμα υλικά που χρειάζονται για την εμπορική αξιοποίηση της παγκόσμιας, εξαιρετικά αφοσιωμένης οπαδικής βάσης των esports.

Patrick Mostboeck, SVP fan engagement, Sportradar

Σε άλλα νέα, η Sportradar δημοσίευσε πρόσφατα τα εξαιρετικά αποτελέσματα της χρήσης 2023.