Άρης Λεμεσού – Σπάρτα Πράγας: δωρεάν πρόβλεψη (14/12) – Europa League

3 προβλέψεις Άρης Λεμεσού – Σπάρτα Πράγας

Η Σπάρτα Πράγας θα πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, κυρίως λόγω το νικηφόρο σερί τους και τις ασυνεχείς εμφανίσεις του Άρη Λεμεσού στους τελευταίους αγώνες.

Η ασυνεχής απόδοση της του Άρη αποκάλυψε μια αδυναμία στην άμυνά του που πρέπει να βελτιωθεί για να αντιμετωπίσει την αήττητη Σπάρτα Πράγας. Η πρόσφατη ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας αποδεικνύει το μέγεθος αυτής της αδυναμίας. η ανάγκη για αμυντικές προσαρμογές.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν Σπάρτη Πράγαςη οποία προέρχεται από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα, με κάποια αποτελεσματικά και αξιοσημείωτα αποτελέσματα, μεταξύ των οποίων ένα 3-0 νίκη στο τελευταίο τους ραντεβού.

Στην τελευταία και μοναδική συνάντηση η Σπάρτα Πράγας κέρδισε χάρη σε ένα με σκορ 3-2, το οποίο δείχνει την ικανότητά τους να αγωνιστούν και να κερδίσουν τον Άρη Λεμεσού.

Η πρόβλεψη είναι ότι είναι πιθανό να υπάρξουν περισσότερα από 1.5 γκολ σε αυτό το παιχνίδι αν λάβετε υπόψη σας πρόσφατη ιστορία τερμάτων των δύο ομάδων.

Από τη μία πλευρά, ο Άρης έχει κατά μέσο όρο 1,6 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, γεγονός που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματά της υποδηλώνει ότι έχει μέτρια επιθετική ικανότητα.

Αλλά υπάρχει και η Σπάρτα Πράγας, η οποία έχει δείξει μεγάλη ικανότητα να σκοράρει γκολ, με μέσο όρο 1,8 γκολ ανά παιχνίδι στις τελευταίες πέντε συναντήσεις.

Το πρώτο γκολ της Σπάρτα Πράγας

Με το αδύναμη άμυνα που έδειξε ο Άρης Λεμεσού, η Σπάρτα Πράγας θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να σκοράρει νωρίς στο παιχνίδι.

Η Σπάρτα Πράγας μπήκε στο παιχνίδι με σταθερή επίθεση και αποφασιστικότητα για να πετύχει γκολ.

Άρης Λεμεσού ΣπάρταΆρης Λεμεσού Σπάρτη

Καλύτερες αποδόσεις Άρης Λεμεσού – Σπάρτα Πράγας

Οι πιθανότητες μπορεί να ποικίλλουν.

Τελευταία παιχνίδια Aris Limassol vs Sparta Prague

Σπάρτα Πράγας 3-2 Λεμεσός (21.09.23)

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Europa League :