Γιουνάιτεντ ΓΣ – Λίβερπουλ: Πιθανές ενδεκάδες (14/12) – Europa League

Ουνιόν Σεν Ζιλιέ – Λίβερπουλ: Προγνωστικό αγώνα

Την 6η αγωνιστική του Ε’ ομίλου του Europa League διεξάγεται η ρεβάνς ανάμεσα στην Ουνιόν Σεν Ζιγιέ και τη Λίβερπουλ. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων έγινε στο Άνφιλντ στις 5 Οκτωβρίου και έληξε με νίκη των “κόκκινων”.

Εκείνη την εποχή, οι Reds διεκδικούσαν την πρώτη θέση στον όμιλο. Σήμερα, η Λίβερπουλ εξασφάλισε την θέση στον επόμενο γύρο και Η Ένωση θέλει να διατηρήσει τη θέση της στην Conference League.

Η ομάδα του Αλεξάντερ Μπλέσιν προέρχεται από τη νίκη επί της Σπόρτινγκ Σαρλερουά με 1-3 για την κορυφαία κατηγορία του Βελγίου. Την Πέμπτη έπαιξε και στο Κύπελλο και νίκησε με δύο γκολ διαφορά την Μπέβερεν.

Ωστόσο, τα καλά αποτελέσματα δεν μπόρεσαν να επαναληφθούν στο Europa League. Την περασμένη εβδομάδα, η Union Saint-Gilloise αναδείχθηκε ισόπαλη 0×0 με την Τουλούζ, με μόλις τρία σουτ στον στόχο σε όλο το παιχνίδι.

Η Union Saint-Gilloise έχασε επίσης με 3-0. εναντίον της LASK στις αρχές Νοεμβρίου. Γι’ αυτό το λόγο κατατάσσονται στην τρίτη θέση στην με πέντε βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η Λίβερπουλ είναι στα καλύτερά της στο Europa League και στην Premiership. Έχουν ένα σερί έξι διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, κέρδισε την Κρίσταλ Πάλας με 1-2 και έγινε πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα. Πριν από αυτό, είχε νικήσει τη Sheffield United με 0-2.

Την τελευταία αγωνιστική του ηπειρωτικού τουρνουά, επικράτησε με τέσσερα γκολ της ΛΑΣΚ. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα απομακρύνθηκε βαθμολογικά από την Tolouse και την είναι πλέον οι μοναδικοί πρωτοπόροι στον όμιλο με 12 βαθμούς. Επισκεφθείτε το Οι προβλέψεις δείχνουν νίκη για τους φιλοξενούμενους.

USG Λίβερπουλ παιχνίδιαUSG Liverpool Συνθέσεις

Union Saint-Gilloise εναντίον Liverpool

Η γηπεδούχος ομάδα θα παίξει με σχηματισμό 3-5-2.

Ξεκινώντας XI: Anthony Moris, Ross Sykes, Christian Burgess, Koki Machida, Alessio Castro-Montes, Jean Lazare, Mathias Rasmussen, Cameron Puertas, Casper Terho, Gustaf Nilsson, Mohamed Amoura.

Alexander Blessin δεν έχει τραυματίες παίκτες για αυτόν τον αγώνα. Charles Vanhoutte αναστέλλεται.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται με σχηματισμό 4-3-3.

Ξεκινώντας XI: Caoimhin Kelleher- Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Jarell Quansah, Ibrahima Konaté, Trent Alexander-Arnold- Harvey Elliot, Wataru Endo, Ryan Gravenberch- Darwin Núñez, Cody Gakpo, Mohamed Salah.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει έξι παίκτες τραυματίες: Αλέξις Μακ Άλιστερ (γόνατο), Andrew Robertson (ώμος), Diogo Jota, Joel Matip (χιαστός σύνδεσμος), Stefan Bajcetic και Thiago Alcántara (ισχίο).

Δεν υπάρχει αναστολή για τους Reds

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Europa League :