Μπράιτον – Μαρσέιγ: πιθανές ενδεκάδες (14/12) – Europa League

Μπράιτον – Μαρσέιγ: Προγνωστικό αγώνα

Το American Express Community Stadium θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση Μπράιτον – Μαρσέιγ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.UEFA Europa League.

Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου Β έχουν ήδη προκριθεί στον επόμενο γύρο του τουρνουά θα παίξουν αυτή τη μονομαχία για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

L’Olympique de Marseille ηγείται της ζώνης με 11 πόντους. Έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε με 4-3 του Άγιαξ, χάρη σε χατ-τρικ του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και ένα γκολ του Τσανσέλ Μπεμπέμπα.

Επιπλέον, οι Γάλλοι θα πάνε σε αυτό το ματς με μεγάλο κίνητρο, καθώς βρίσκονται σε ένα σερί τέσσερις διαδοχικές νίκες. Μόλις κέρδισε τη Λοριάν με 2-4 για τη Ligue 1.

Μπράιτον βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 10 μονάδες, με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην Premiership με την Μπέρνλι. Στον τελευταίο της αγώνα για την UEL, νίκησε την ΑΕΚ με το πιο μικρό σκορ χάρη στον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Οι Γλάροι και οι Les Phocéens συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις 5 Οκτωβρίου στο Orange Vélodrome. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο Μπράιτον – Μαρσέιγ; Οι προβλέψεις δείχνουν ότι η γηπεδούχος ομάδα θα κερδίσει σε ένα από τα δύο ημίχρονα.

Μπράιτον Μαρσέιγ ΣυνθέσειςΜπράιτον Μασσαλία συνθέσεις

Πιθανή σύνθεση Μπράιτον – Μασσαλία

Η ομάδα του Ρομπέρτο ντε Ζερμπί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μια 4-2-3-1.

Αρχική εκπαίδευση : Bart Verbruggen- James Milner, Jan Paul Van Hecke, Lewis Dunk, Joel Veltman- Mahmoud Dahoud, Pascal Gross- Simon Adingra, Adam Lallana, Kaoru Mitoma- Joao Pedro.

Brighton μετράει τέσσερις τραυματίες και επτά αμφίβολοι: Adam Webster (αμφίβολος), Ansu Fati (εκκρεμεί η διάγνωση), Danny Welbeck (αμφίβολος), Julio Enciso (γόνατο), Pervis Estupiñán (υπερβολική καταπόνηση), Solly March (γόνατο) και Tariq Lamptey (εκκρεμεί η διάγνωση).

Δεν υπάρχουν τιμωρίες.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο θα ξεκινήσει με ένα 5-3-2.

Αρχική εκπαίδευση : Pau Lopez, Jonathan Clauss, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Samuel Gigot, Renan Lodi, Jordan Veretout, Azzedine Ounahi, Amine Harit, Pierre Emerick Aubameyang και Vitinha.

Οι Phocéens έχουν τρεις απουσίες λόγω τραυματισμού: Geoffrey Kondogbia (εκκρεμεί η διάγνωση), Joaquín Correa (αστράγαλος) και Valentin Rongier (εκκρεμεί η διάγνωση).

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για το πρωτάθλημα Europa: