Ίντερ-Ρεάλ Σοσιεδάδ: δωρεάν πρόβλεψη (12/12) – Champions League

3 Προβλέψεις Ίντερ – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Η ομάδα του Simone Inzaghi σκοράρει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο σύλλογος Il Biscione νίκησε τη Φροζινόνε με 2-0, Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γιουβέντους και 3-3 με τη Φιορεντίνα. με την Μπενφίκα στον επαναληπτικό αγώνα του Champions League. Στη συνέχεια ανέκαμψε και κέρδισε τη Νάπολι με 0-3, και στη συνέχεια συνέτριψαν την Ουντινέζε με 4-0.

Σε αντίθεση με τους “μπλαουγκράνα”, οι παίκτες του Σαν Σεμπαστιάν κατάφεραν να μετατρέψουν το παιχνίδι σε νίκη. τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους.

Οι κυανόλευκοι νίκησαν τη Σεβίλλη με 2-1. Ήρθαν ισόπαλοι με την RB Salzburg 0-0 στην Reale Arena, στη συνέχεια με την Οσασούνα 1-1, πριν νικήσει 0-1 την Andratx στο Copa del Rey και 3-0 τη Βιγιαρεάλ ως φιλοξενούμενη.

Σημειώστε επίσης ότι η Μίλαν κέρδισε στο πρώτο ημίχρονο στο 60% των τελευταίων 5 αγώνων της. Ωστόσο, οι παίκτες της Σοσιεδάδ άντεξαν και κέρδισαν το πρώτο ημίχρονο στο 40% των περιπτώσεων.

Το Μιλάνο συνήθως μετατρέπει 1.33 γκολ όταν συναντά τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” σημείωσαν 1 γκολ στα παιχνίδια τους με την Ίντερ.

Επιπλέον Il Biscione έχουν σκόραραν 2.4 γκολ και δέχτηκαν 0.4 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το ιταλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Imanol Alguacil, εν τω μεταξύ, έχει πετύχει κατά μέσο όρο 1,8 γκολ και έχει δεχθεί 0,8 στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε την μέσο όρο βαθμολογίας στη μονομαχία μεταξύ των “μπλαουγκράνα” και των ανδρών από το Σαν Σεμπαστιάν ήταν 2 γκολ ή περισσότερα.

Μετά τη νίκη επί της Ουντινέζε και τη διατήρηση της θέσης τους στην κορυφή του Calcio, οι Μιλανέζοι αντιμετωπίζουν ένα δύσκολο τεστ στο επόμενο παιχνίδι τους. με την επιθυμία για τη νίκη.

Η ασπρόμαυρη ομάδα είναι δεύτερη θέση στην κατάταξη στον Δ’ όμιλο του Champions League και έχει ήδη προκριθεί στους “16” της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επομένως, το άθροισμα των τριών βαθμών θα είναι καθοριστικό για το αν θα καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφή του ομίλου τους ή όχι.

Ένας άλλος παράγοντας υπέρ της Ίντερ είναι ότι η απόδοσή της στους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της είναι καλύτερες από τις εκτός έδρας επιδόσεις της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Inter Sociedad προβλέψεις

Καλύτερες αποδόσεις Ίντερ – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Οι πιθανότητες μπορεί να ποικίλλουν.

Τελευταίοι αγώνες Inter vs Real Sociedad

  • Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1 Ίντερ (20.09.23)
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0 Ίντερ (03.10.79)
  • Inter 3-0 Ρεάλ Σοσιεδάδ (19.09.79)

Τελευταία νέα της ομάδας

Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα του Champions League: