Λανς – Σεβίλλη: Πιθανές ενδεκάδες (12/12) – Τσάμπιονς Λιγκ

Προεπισκόπηση Λανς – Σεβίλλη

Οι ομάδες φτάνουν για το Λανς – Σεβίλλη για την 6η αγωνιστική της La Liga Champions League είναι πρόθυμοι να κερδίσουν. Ωστόσο, τα φαβορί για αυτό το παιχνίδι είναι η γηπεδούχος ομάδα.

Οι γηπεδούχοι είναι τρίτοι στον όμιλο Β με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Γι’ αυτό έχουν πέντε βαθμούς.

Στους πέντε τελευταίους αγώνες της, έχει κερδίσει τρεις, έχει φέρει μία ισοπαλία και έχει χάσει τον τελευταίο. Ο τελευταίος τους αγώνας ήταν εναντίον της Μονπελιέ και το σκορ ήταν 0-0.

Έφτασαν επίσης με διαφορά -6 με τέσσερα γκολ που πέτυχαν και 10 που δέχτηκαν. Ο σκόρερ τους είναι ο Elye Wahi. με δύο γκολ και ο παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία στο FotMob είναι Przemyslaw με 7.47.

Όσον αφορά τα στατιστικά στοιχεία, η Lens έχει βαθμολογία FotMob 6,64. τοποθετώντας τους στην 25η θέση του ανταγωνισμού. Έχει μέσο όρο κατοχής 45,9%. Παίρνει 3,0 σουτ στο τέρμα ανά παιχνίδι και κάνει κατά μέσο όρο 321,2 ακριβείς πάσες ανά παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, η Σεβίλλη βρίσκεται στις δύο τελευταίες μονάδες. Στη διοργάνωση δεν έχει κερδίσει κανένα ματς, έχει φέρει δύο ισοπαλίες και έχει χάσει τρία. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του έχει κερδίσει ένα, έχει φέρει μία ισοπαλία και έχει χάσει τα υπόλοιπα, με πιο πρόσφατο ματς την ήττα με 1-0 από τη Μαγιόρκα για την 16η αγωνιστική της LaLiga.

Η διαφορά τερμάτων είναι -4. έξι γκολ σημειώθηκαν και δέκα δεχτήκαν. Η FotMob τους δίνει βαθμολογία 6,60 και τους κατατάσσει στην 27η θέση. Πρώτος σκόρερ τους είναι ο Nemanja Gudelj με δύο γκολ και ο παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία είναι ο Ivan Rakitic με 7,29.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν μέσο όρο του 45,6%.. Έκανε 2,8 σουτ προς την εστία ανά παιχνίδι, το χαμηλότερο νούμερο στη διοργάνωση, και ο μέσος όρος των ακριβών πάσων ήταν 297,8.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Διαβάστε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος εδώ.

Lens Sevilla compos

Λανς – Σεβίλλη: πιθανές ενδεκάδες

Η ομάδα του Franck Haise θα μπορούσε να κατέβει στο γήπεδο με ένα νέο σχηματισμό: 3-4-2-1.

Ξεκινώντας 11: Brice Samba, Jonathan Gradit, Kevin Danso, Facundo Medina, Ruben Aguilar, Neil El Aynaoui, Salis Abdul Samed, Przemyslaw Frankowski, Adrien Thomasson, David Pereira Da Costa και Sepe Elye Wahi.

Η γηπεδούχος ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή της Ayanda Sishuba για τραυματισμό στον μηρό, Daiver Machado με τραυματισμό στη βουβωνική χώραJimmy Cabot με τραυματισμό χιαστού συνδέσμου και Wuilker Farinez λόγω τραυματισμού του χιαστού συνδέσμου. Δεν υπάρχουν τιμωρημένοι παίκτες.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-3-3.

Ξεκινώντας XI: Η ομάδα του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε με την εξής ενδεκάδα: Μάρκο Ντμίτροβιτς, Χουάνλου, Νεμάνια Γκούντελι, Σέρχιο Ράμος, Άντρια Πέδροσα, Τζιμπρίλ Σοου, Μπουμπακαρί Σουμάρε, Ιβάν Ράκιτιτς, Λούκας Οκάμπος, Γιουσέφ Εν-Νεσίρι και Ντόντι Λουκεμπάκιο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τουςAlfonso Pastor, με τραυματισμό χιαστού συνδέσμου, από Dodi Lukebakieμε τραυματισμό στο γόνατο, απόErik Lamela, με μυϊκό τραυματισμό, από Fernandoμε τραυματισμό στον ώμο, από Jesus Navasμε τραυματισμό στον προσαγωγό, από Joan Jordán, με μυϊκούς τραυματισμούς, από Loic Badéμε μυϊκό τραυματισμό, από Marcos Acunaτραυματίστηκε στο μηρό, από Mariano Diazμε τραυματισμό στο γόνατο, από Tanguy Nianzou, τραυματισμός αχίλλειου τένοντα, από Suso, με μυϊκούς τραυματισμούς, και Lucas Ocamposανασταλεί.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League :